reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

My już od pewnego czasu się delikatnie przytulamy.
A jak mogliśmy to też sobie radziliśmy jakoś .
Kobieta jak chce to potrafi mężowi w inny sposób pomóc .;-):-):-)

reklama
Przed ciążą ok mogłam po pare razy:zawstydzona/y: Ale teraz zwyczajnie nie mam ochoty ani na sex ani na pieszczoty..poprostu jakoś nie czuje potrzeby . Wiadomo,że kochamy się ale nie tak często jak wczesniej i oczywiscie nie za ostro:p bo nie chce żeby dzidzia miała wrazenie ,że jest w wesołym miasteczku hehe

Moj czasem robi depilacje...tam :-p
Co do seksu to mamy reglamentowany raz na tydzien bo tylko wtedy maz jest w domu :-) Nie do konca mi to wystarcza bo ja temperamentna ale coz

za to ja nawet nie mysle o seksie, najpierw musi dostac porzadna nauczkę za to co zrobił a pozniej moze pomyslimy...ale obawiam sie ze do tego czasu juz urodzę, a nigdy nie uprawiałam seksu w ciąży...poprzednia zagrozona od pierwszego dnia, teraz tez ciezkie poczatki a teraz kara... choc powiem szczerze ze ochote mam ogromna:)

reklama
Carmella moj te mi raz pasemka zrobil(w 1 ciazy eh eh),ale biedny ma uczulenie na amoniak i sie nameczyl.Wiec go nie stresuje.Chociaz pamietam,ze mi pedicure robil jak juz nie docieralam do stop,a i pomagal sie myc.
Ja wogole nie mam ochoty na milostki.Wrecz odwrotnie,ale jest ok,bo na razie i tak nie moge,a S to rozumie :-)
Oh rany,nie wiem juz ile siedze na pc,wiem ze mnie wciagnelo cos za bardzo,bo juz za godzine S z pracy wraca.Dzis czas mi przelecial przez palce,ale wiem czemu mnie glowa zaczela bolec!

Do góry