reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka, nie było Cię tu tyle a rozpisalas się jak nie wiem co.
My w tym roku na pare dni nad Bałtyk pojedziemy, był plan Tatry ale indyk też myślał o niedzieli. W tamtym roku byliśmy na super wakacjach i na parę lat musi nam wystarczyć.

Witam pourodzinowo :))

lecę z nóg po urodzinach Emilki. Zapachy, kuchnia, smaki... i ja moje mdłości między tym. Wczoraj cały dzień na nogach a dziś od 6 Mili zwarta i gotowa do działania:)) idę do kościoła a potem SPAĆ ! :p

Ewusi jeszcze kilka tygodni i mdłości przejdą:)
Mój Mikołaj coś z kościami chyba ma. 2 tyg temu upadł na placu zabaw i nie chciał na chodzić prawie przez dwa dni. w sobotę wpadł w poślizg na panelach i znowu wywrotkę zaliczył i do dzisiaj nie chodzi. Ani pediatra ani chirurg dziecięcy nic nie znaleźli, ale byliśmy wczoraj w poradni neonatologicznej z Marcelkiem i pani pediatra tam kazała nam zrobić mu badania krwi i cpr... Bo poza tym nie ma apetytu i gorączkę miał...

Paulinka, trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Daj znać koniecznie po wizycie u lekarza, co Wam powiedział.

Ja idę w czwartek pierwszy raz do ginekologa. Mam nadzieję zobaczyć serduszko :)

Mikołaja zbadał orydynator oddziału chirurgicznego w Trzebnicy i stwierdził, że wszystko jest ok tylko mały ma uraz psychiczny po pierwszym upadku. Kurcze no chyba się człowiek zna skoro cudze ręce potrafi przyszywać... No ale postanowiliśmy, że jednak mu pozostałe badania zrobimy. Tak więc zrobiliśmy morfologię, cpr, witaminę d i jakieś badania na kości i mięśnie... Zapłaciliśmy ponad 100 zł, ale mam nadzieję, że coś się wyjaśni... A synuś tylko wysiadł z auta i na własnych nóżkach poszedł się bawić i nawet na drabinę się wdrapał... Ozdrowiał:)

Ewusia, też mam w czwartek wizytę. Jeszcze jeden długi dzień muszę czekać.
Paulinka oby diagnoza chirurga była trafiona a wyniki niepotrzebne.

reklama
Ewusia powodzenia na wizycie:-)
Paulina dobrze ze wszystko pomyślnie się skończyło
Ja dziś padał,ten upał mnie wykończył,
Dziewczyny kupiłam dziś sandały lasockiego no niby nidy drogie ale tenis też nie,szczególnie że muszę kupić x2 aldona mam pytanie z jakim zapasem kupujecie buty?dla milosza 1,2cm za duże bo mniejsze są na styk ale dla mileny mam gorzej bo rozm 22 jest z malutkim zapasem tak 3mm ale o rozm większe wyglądają tragiczne bo sporo ze duże ona jest drobniutka

Do góry