reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

katasza 100 LAT !!!
Fiore wpadł mi Twój wpis jakoś w dzień ,ale go skasowałaś potem i nie zdążyłam odpisać .
Pisałaś coś tam o serduszku małego ,a więcej nie zdążyłam przeczytać ,bo mały kompa przejął ...

Trzymam kciuki za Leo .BĘDZIE DOBRZE !!!!!:tak::tak::tak:

U nas zakręcony dzień na maxa.

mała spała 2 x po 10 minut i 2 razy po pół godzinki :baffled::baffled::-p:-p
Oj dała dziś nieźle popalić :-D:-D:-D

Nie mam co narzekać ,bo sam chciałam ,więc już milczę .
A moja młoda tylko komentuje .
Jak się chciało to się ma i nie narzekaj na los ,bo szczęściarą jesteś .:tak::tak:
Ech kocham teksty mojej Klauduśki .
Karolcia waży już 8400,więc znów ładnie przybrała :tak::tak:

Kuba za to dziś mega narozrabiał w szkole .
Wszedł kilka razy na metalowe szafki i chciał taki słupek z 3 szafkami przewrócić na kolegę z klasy.
3 nauczycieli go trzymało ,a on i tak im uciekł i wlazł na te szafki i tam siedział.
Potem wkurzony faktem ,że jest ostatni do wejścia do klasy ,położył się na podłodze ,zatkał uszy i tłukł nogami w drzwi.
Huk podobno na całą szkołę szedł od tego kopania....
Czasami to już sił brak i ręce opadają z bezsilności :sorry2::sorry2::sorry2:
Dobra już nie smęcę
pozdrawiam i uciekam z psami na spacer ;-)

reklama
annte - ja już wiele razy myślałam o takiej "ucieczce" - może za nami zatęskni, zobaczy ile dla niego znaczymy, i że bez nas nie potrafi żyć. kilka razy się pakowałam, ale jakoś zawsze nas powstrzymał, więc nie wiem, czy to dobry sposób, ale.. trzeba próbować wszystkiego, żeby w razie rozstania (bardzo Ci tego nie życzę) nie było myśli "co by było gdyby". tak więc trzymam za Was mocne kciuki! trzymaj się silna dziewczyno:*

noc pod znakiem potopu szwedzkiego (taaa - @) i ran kutych zadanych tępym mieczem.. gdzieś pomiędzy 2, a 3 przebraniem siebie i łóżka wstawanie do dzieci - momo potwory, jedzenie, kupa, smoczek itp.

wczoraj byliśmy u teściowej, drin ze szwagierką? bezcenne;p później bawiliśmy się w ciuciu babkę:D prawie się zabiłam, ale zabawa przednia:)

idę się myć i wio do przedszkola.. a i zaraz zabiję swojego syna - pyskuje odkąd otworzył oczy:wściekła/y:

Ale mam okres masakra! mój brzuch..

Laura poszła spać o 22:00 i budziła się 2 razy .Ciekawe czy kiedyś zacznie mi przesypiać całe noce.. chciała bym się wyspać jeszcze kiedyś

Nie wiem czy wszędzie ale dziś jest -25% w smyku

annte mam nadzieje,że u Ciebie polepszą się relacja tak jak u mnie!

Kurcze.. Laura dostaje szału tak jeździ pięściami po dziąsłąch i nosku,że szok;( wczoraj o 20:00 wpadła w taki szał .. nie wiedzialam co już mam robić a żelu na dziąsła już nie mam:( myśałam,że samo przejdzie ale jak była prawie 21 a ona dalej tak sie zachowywała dałam połowe dawki normalnej paracetamolu w syropku i po 20 min. sie uspokoiła.

Witam się i ja:-) Nocka w porównaniu z poprzednią dużo gorsza ale cóż życie;-) Dziś w planach nie mam nic ciekawego może młoda na spacerku dziś będzie grzeczna bo wczoraj na sygnale z rykiem wracałam po godzinie:-(
Pieszczoszka współczuje okresu i pobudek kiedyś się wyśpisz na pewno;-)
Annte współczuje sytuacji z mężem i trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało:-)
Zanetta współczuje Tobie również okresu ale najważniejsze że jest:-)
Miłego dnia dziewczyny i jak kogoś pominęłam to przepraszam:-)

witajcie!
dołączam do niewyspanych, dzien rozpoczełysmy juz o 5 rano wiec chodze niewyspana za to Ola wariuje i jak narazie bawi sie w najlepsze. Wczoraj przyjechała do nas moja siostra i przywiazła gwiazdora w czekoladzie jak ona zobaczyła go w opakowaniu to tak sie zaczeła trząc i rece wyciagac po niego ze byłam w szoku, dałam jej a ona namietnie próbowała dostac sie do srodka i probowała zerwac złoto, wiec dałam jej do reki całeo bez złotka a to co dowod co z nim robiła, chwile polizała i jej zabrałam SL386444.jpgSL386441.jpgSL386445.jpg

Witam sie i tutaj;-)
u nas nocka lepsza od poprzedniej choc nie ominelo mnie budzenie przez synka bo on chcial miec korka w buzi non stop :sorry:
Pieszczoszka moj tez sie budzi od urodzenia w nocy wiec nie jestes sama
g010.gif

Teraz mały szaleje na łózku ale niedlugo zrobie mu drzemeczke bo zapewne bedzie padniety za jakies pół godziny :tak:o dziwo bawi sie sam od rana
a035.gif
super
a055.gif
aaa i juz coraz wiecej słychac jak mówi ,dada, mama,baba, oczywiscie nie swiadomie ale super sie tego słucha jak tak sam ze soba rozmawia
d030.gif

miłego dnia :***********

No dotarłam i tutaj. Dzieć odprowadzony do żłoba, forum ogarnięte, fb też więc czas się brać za robotę. Był plan na pierogi ale nic z tego- weny do lepienia brak. Będzie za to kebab z kurczaka w tortilli :D
A poza tym proza życia- sprzątanie, pranie, gotowanie ale bez dziecka w mieszkaniu więc pójdzie sprawniej. Noc całkiem przyzwoita więc nie narzekam, oczywiście mogło być lepiej ale mogło też być gorzej. Mąż od dzisiaj wrócił do pracy i muszę się na nowo przyzwyczaić, że go nie ma.

Życzę wszystkim miłego dzionka i jeszcze raz dziękuję za wczorajsze życzenia. Rzucam się w wir prac domowych :-)

dzien dobry
u nas nocka z 1 pobutka nad ranem i niespimy od 7 wogóle sie nie wyspałam :((
mała teraz lula starsza kawe i robi (\chyba juz z 8) a ja zaraz sie zabieram za ogarniecie tak szybko i lepic bede pierogi (KATASZA:)ehhehehe)

reklama
Do góry