reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

czesz dziewczyny ;-)
u nas weekend ogolnie minąl spokojnie tylko cos nocki ostatnio moj maly ma niespokojnie....budzi sie z placzem ( marudzeniem ) bo smoka w buzi nie ma.. zatyczka włożona dziecko spi dalej:cool2:.....nie mija pol godzi i znowu to samo:eek:...ten maly rojber wypluwa przez sen smoka i jak w koncu sie zorientujeto robi sceny po nocach...wczesniej tego nie bylo:confused2: spal do kolejnego karmienia ...eh no moze to tez zęby :confused2:

ja piore jud od 3 m zycia w normalnym proszku Vizir , nic malemu nie jest:tak:

moj jak dostaje jesc zupke i ktos sie pojawi w pokoju to odrazu odwrot głowy i zaciesz ...a przy tym zupka na brodzie,śliniaku ...ale nie w buzi ...bo zaczyna sie śmiac i wszystko mu wylatuje :eek: wiec ktokolwiek ma zakaz odzywania i pojawiania sie w czasie obiadku;-) chociaz jak zalapie jakas faze to i sam potrafi sie śmiac do siebie i jest to samo:sorry::eek:

za wszystkie potrzebujace &&&&&&

reklama
Jeju,to ja wyrodna matka.Piore rzeczy dziecka z naszymi,w normalnym proszku od "zawsze";-)
Ale...czytam,ze Wy dzieci spac kladziecie na brzuszku - przepraszam,szczerze napisze ze jestem w szoku :szok: To jest jedna z najbardziej niebezpiecznych pozycji do spania dla maluchow ktore jeszcze sie za dobrze nie przekrecaja samodzielnie.Rozumiem,ze pewnie was to ratuje,ale jednak mnie osobiscie sie to nie podoba(prywatna opinia,zadnej nie posadzam o nic-Kochane,Wasze Dzieci,wiecie co dla nich najlepsze :o*)
Wlasnie ogladalam wiadomosci-kolejna mala ofiara w naszej okolicy-3msc dziewczynka:-(I tak sie zastanawiam,kiedy ludzie zrozumieja ze dziecko ma fotelik samochodowy,po to zeby moc w nim jezdzic bezpiecznie.Co z tego,ze dziecko trzymaja na rekach,a sam sa zapieci pasami,jak w razie wypadku dziecko wylatuje z rak jak pocisk?:wściekła/y:To jest cos czego nie toleruje,jak ludzie dla spokoju,wygody i "bo dziecko nie chce siedziec w foteliku i marudzi" narazaja na niebezpieczenstwo wlasne dzieci GRRR:wściekła/y: Nawet dla 100mt w samochodzie nalezy zapiac pasy,bo nigdy nic nie wiadomo.Ale sie wkurzylam,przepraszam...:zawstydzona/y:

Witajcie

U nas noc taka sobie, mala sie budzila co 3 godz, zauwazylam, ze jak jest przykryta sama koldra to budzi sie czesciej wiec musze ja spowrotem wkladac w spiworek. Teraz jeszcze lezymy w lozku, trzeba bedzie sie ruszyc i zrobic jakas kawe i zjesc cos. Jeszcze dzis musze jechac z autem do przegladu bo jak wczoraj wracalismy od R kuzyna to zauwazylam ze jezdzimy bez:szok:

Weekend minal w sobote na gosciach a w niedziele goscinnie:))

kugela, juz czujemy sie dobrze,Amelii jeszcze w sobote polka spadla na glowe ale oprocz malego zadrapania nad brwia nic jej nie jest( a tyle sie mowi tym dzieciom ci przychodza sie bawic do Amelii,ze nie maja sie wieszac na polkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) naszczescie nic powaznego jej sie nie stalo...co do piatku, to powiem ci szczerze, ze niewiem dokladnie jak ona to zrobila, znalazlam ja na podlodze i miala na sobie spacerowke, bo wzielam ja do domu do prania. Prawdopodobnie sobie chciala na nia wejsc i sie razem z nia przewrocila i walnela z takim impetem ze rozciela sobie pod warga:-(

Nasza strasznie boi sie osob ktorzy do nas przychodza, jak tylko zobaczy nowa twarz to od razu w ryk, pozniej jak sie przyzwyczai to wali usmiechami do kazdego. R robi urodziny w sobote i zaprosil multum osob, wiec jak to z nia bedzie w sobote to tylko moge sobie wyobrazic:szok:

Smoczka niechce odchodzi juz w odstawke, nawet jak budzi sie w nocy to mama wklada a ona od razu wyjmuje i niestety przy zasypianiu niema chwili spokoju tylko jest pisk i wrzask...

Lece bo wlasnie poszla kupa i sie domaga przewiniecia...

Ja piore tez w zwyklym Arielu non-bio od samego poczatku.

Ostatnia edycja:
witam majoweczki!!!
Kasiula cale szczescie ze sie nic nie stalo.
Dorka moj tak samo budzi sie o 5- 6 i nie spi do 10( 30min drzemka) i tak ma od 3 dni do tego w nocy jakis niespokojny steka ,domaga sie smoka gdzie wczesniej w nocy spal bez smoczka, co 2h do cyca chce ale nie pije tylko pomemla i spi. Przez to jestem mega nie wyspana a chodzi spac o 19 ale wczesniej chodzil spac o 19 o spal do 7 - 7:30.
Dorka miejmy nadzieje ze nasze dzieciaczki maja skok i im minie za pare dni. Do tego dopadla mnie grypka wiec jestem podwojnie zmeczona.
Mysio moj robi identycznie jak Ninka Annte, Martusi Olivierek
Jasko nauczyl sie nasladowac samochody i robi caly czas bbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr przy tym tak pluje ze wszystkon i wszyscy opluci.
Fiore ja tez piore od poczatku w proszku "dla doroslych" , nie ma zadnego uczulenia
Fiore to jezdzenie bez pasow , dzieci bez fotelika tez doprowadza mnie do furii, Moj maz jak kogos wiezie a nie chce zapiac pasow to jedzie a za chwile na hamulec i w tedy sie pyta czy raczy zapiac pasy.

Jestem mega zmeczona przez te nocki do tego paskudna grypa mnie dopadla i katar.
Mam tylko nadzieje ze Jasiek sie nie zarazi od matki.
Spadam wypic kawke bo glowa mi peknie.
Milego dnia majoweczki i duzo zdrowka dla chorowitkow
Buziaczki dla dzieciaczkow

Witam 22 lata temu też był poniedziałek urodziłam drugiego syna śp Zbysiu skończyłby dziś 22 lata to jedno z ostatnich zdjęć 100_0203.jpg

reklama
azula - tulę mocno. Czasu cofnąć się nie da, masz cudowną rodzinkę i ciesz się nią, a pamięć to pamięć, zawsze będziesz wspominać. Tu i teraz to najpiękniejsze co mamy, trzeba się tym cieszyć na co dzień, bo potem zamienia się we wspomnienia i przemija. Buziaki i tulę :*

Do góry