suzi1
Kocham Cię synuś
Witajcie...
Kurcze palcem w oko (zeby brzydko nie napisać) nie mogę sobie trafić :-(
Cokolwiek dopadło mojego maluszka niech juz odpuści :-( Strasznie mi Go szkoda...
Na 90% obstawiam ząbki,bo dziąsła strasznie rozpulchnione i wciąż rączki w buzi,ale nie jest to takie zwykłe mamlanie piątki Z tego co mogę dostrzec to na górze mamy (w miejscu3) dwie duże "banie" i prześwituje takie coś jak szklo,znaczy się takiego koloru. Z tym że jeszcze sie nie przebiło...teraz przypuszczam że dzieje sie coś/wykluwa na dole:-( Zakupiliśmy nawet specjalny gryzak taki co się wkłada do buzi i nakłada żel ale Ali nie wie co z nim zrobić:-( i namiętnie zlizuje żel...
Zasypia i budzi sie z okrutnym płaczem a mnie serce pęka...
No to tyle co u nas:-(
Pieszczoszka wciąż&&&&&&&&&
Wikasik nosić 20kg Matko nie wiem czy dala bym rade
Patina zazdroszcze szczęsliwa kobieto;-)
Flaurka Synuś ma poczucie humoru na 5 z+
Katasza za szybki koniec skoku!&&&&&
Anik mam nadzieje że Krzyś został "uwolniony" od w/w skoku
No i dalej nie wiem co komu-najmocniej przepraszam Wmej głowie panuje spory chaos
A w dodatku w niedziele chrzciny a ja nie mam nic zrobione:-( Niby fajnie mieć duże mieszkanie ale kto to posprząta 10 okien musze umyć a gdzie reszta!!! I sie pytam jak mam to zrobić przy Alim?!:-( Chyba będę zmuszona odtransportować go do teściów:-(
No to spokojnej nocki majoweczki
Kurcze palcem w oko (zeby brzydko nie napisać) nie mogę sobie trafić :-(
Cokolwiek dopadło mojego maluszka niech juz odpuści :-( Strasznie mi Go szkoda...
Na 90% obstawiam ząbki,bo dziąsła strasznie rozpulchnione i wciąż rączki w buzi,ale nie jest to takie zwykłe mamlanie piątki Z tego co mogę dostrzec to na górze mamy (w miejscu3) dwie duże "banie" i prześwituje takie coś jak szklo,znaczy się takiego koloru. Z tym że jeszcze sie nie przebiło...teraz przypuszczam że dzieje sie coś/wykluwa na dole:-( Zakupiliśmy nawet specjalny gryzak taki co się wkłada do buzi i nakłada żel ale Ali nie wie co z nim zrobić:-( i namiętnie zlizuje żel...
Zasypia i budzi sie z okrutnym płaczem a mnie serce pęka...
No to tyle co u nas:-(
Pieszczoszka wciąż&&&&&&&&&
Wikasik nosić 20kg Matko nie wiem czy dala bym rade
Patina zazdroszcze szczęsliwa kobieto;-)
Flaurka Synuś ma poczucie humoru na 5 z+
Katasza za szybki koniec skoku!&&&&&
Anik mam nadzieje że Krzyś został "uwolniony" od w/w skoku
No i dalej nie wiem co komu-najmocniej przepraszam Wmej głowie panuje spory chaos
A w dodatku w niedziele chrzciny a ja nie mam nic zrobione:-( Niby fajnie mieć duże mieszkanie ale kto to posprząta 10 okien musze umyć a gdzie reszta!!! I sie pytam jak mam to zrobić przy Alim?!:-( Chyba będę zmuszona odtransportować go do teściów:-(
No to spokojnej nocki majoweczki