reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej dziewczyny. Od rana próbuje was doczytać i ciągle coś. Najpierw Mała nie spala od 7 do 10 na szczęście nie płakała i W. ją nosił. Potem wpadła pediatra- ciotka męża więc trochę pogadaliśmy z nią. Później wypuściliśmy się nas spacer korzystając z tego, że nie padało. Jak wróciliśmy to Ula jeszcze pospała więc i my się trochę pospaliśmy. A później goście- najpierw znajomy, potem teściowa wpadła bo jutro nie może. I tak nam dzień zleciał. Ciekawa jestem jak noc minie. Wczoraj nawet przyzwoicie choć między 2 a 3 Mała nie spała. Ale też nie płakała więc nie było tak źle.

Ja baby bluesa miałam po wyjściu ze szpitala. Jakaś taka generalnie rozbita byłam i wszystko mnie do płaczu doprowadzało. Na szczęście to już za mną a po dzisiejszym spacerze to już ogólnie jak nowo narodzona :-)

Pieszczoszka- gratuluję.
A wszystkim życzę dobrej nocki.

reklama
Pieszczoszka - gratulacje:)

Ja jak zwykle wpadam na chwilę zajrzeć co u Was, ogarniam tylko główny wątek - ja to chyba jakaś niezorganizowana jestem:rofl2: Ola od wczoraj marudna, zamówiłam dziś te kropelki sab simplex bo chyba ją brzuszek męczy,mają być na poniedziałek i mam nadzieję, że pomogą.

My chrzciny robimy 16 czerwca, pzyjęcie też w lokalu - płacimy 80zł /os. Księdzu dałam 100zł.

Majorka &&& żeby szybko poszło:)

Dobrej nocy Kochane!!!

majorka doczekałas się ! Moze jeszcze dzis sie uda. &&&&&&&&&&&&&&&&7

kilolek - wierze Ci, podziwiam i trzymam kciuki, zebys dala rade :-) Ja fizycznie jako tako sie trzymam. Sa jednak momenty, ze psychicznie ciezej :confused2:
no sida psychika, siada
jutro w DDtvn ma być "prawda o maciezynstwie" czyli to czego sie zwykle nie mowi. CIekaw jesem tego temtu

Dziewczyny ile terz trwa urlop maciezynski? 20 tygodni +2?

Ostatnia edycja:
Wszystkim Maluszkom życzę szczęśliwego Dnia Dziecka- pierwszego w życiu. Buziaki od ciotki

Ja pisałam od razu ale można później. Nie ma to znaczenia.

Moje dziecię obudziło się o 6, pofikało godzinkę i zasnęło. Pogoda paskudna. Mieliśmy dzisiaj w ramach spaceru odwiedzić moją siostrę i jej dzieci z okazji dnia dziecka ale jest zimno i pada, więc W. sam skoczy z prezentami. A my spędzimy dzień w domku- mówi się trudno. Jakoś sobie czas zorganizujemy.

Noc minęła u nas względnie- pominąwszy zarzyganą moją koszulę- Mała znowu najadła się po sam korek :-) Ja jeszcze też nie do końca wiem kiedy powiedzieć jej dość- uczymy się obie. Najważniejsze jednak, że kupy robi, siku też. Mam nadzieję, że więcej takich akcji dzisiaj nie będzie bo codzienne pranie koszul mnie wykończy.

Miłego dnia majóweczki. Wam również życz,ę wszystkiego dobrego z okazji dnia dziecka :-)

Oj i mi się udało z rana dziś zajrzeć, nocka ok, pobudka o 2, 4 i 7:) Teraz mała sobie śpi a ja lecę zrobić serniczek bo napewno babcie dziś wpadną. Popołudniu dzień dziecka w przedszkolu - rodzice wystawiają przedstawienie Królewna Śnieżka dla dzieci - mojemu W przypadła w udziale rola krasnala:-D

Miłego dnia i wszystkiego dobrego dla dzieciaczków:)

Wszystkim dzieciakom i tym najmłodszym i tym najstarszym życzę cudownego dnia dziecka.Kciukasy dla tych w 2w1 oby jak najszybciej do reszty szczęśliwych mamuś dołączyły.Dusia to niezorganizowanie to każda z nas przeżywa zaraz po porodzie tyle spraw na głowi:tak::-)e + absorbujące najukochańsze maleństwo i pewnie nie raz takie dni będą ,że dziecko zajmie cały dzień

reklama
Majorka mocno kciuki &&&

Moja mała poszła spać o 21 i obudzila sie o 0:00 a później o 3:00 następnie o 5:20 i do teraz nie śpi i męczy mame.. a to jedzenie a to na leząco źle wiec mama musi ponosic i tak w koło..

dziewczyny ulewaja czasem wasze dzieci taka przezroczysta woda??( mimo ,ze wczesniej nie piło herbaty)

pogoda u mnie do dupy :baffled: a jutro chrzciny .

Do góry