reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pospałam godzinkę, M. w tym czasie młodą się zajął, wykąpał, przebrał, a ta gnida nadal spać nie chce, choć cały dzień nie zmrużyła oczu.

Nadmienię, że spałabym dłużej, ale obudziły mnie krzyki kibiców - Śląsk Wrocław został mistrzem Polski, więc sobie wyobraźcie co to była za radość:szok::happy:

Coś mnie znów jak co wieczór brzuch pobolewa i twardnieje, ale nic szczególnego się nie dzieje. Może Maciek też "biurokratyczny" i do 8 maja czeka, ja sama się równo w dniu terminu z OM podobno urodziłam;-)

Elvie a mala w pokoju nie lezy po kapieli? My w 8 miesiacu zycia Patryka za pomoca Usnij Wreszcie nauczylismy Patryka samodzielnego zasypiania i od tamtej pory nawet jak mu sie spac nie chce to po kapieli czyli od 20 lub przed 20 lezy w swoim lozku. MOze 'czytac' bawic sie ale w lozku az do zasniecia.

Fajne porównanie z ta biurokratycznością;-);-)Mam nadzieję, że Franek jak juz dostanie przyzwolenie nie będzie zbyt długo czekać:tak: W każdym razie pakowanie torby niemal skończone, jeszcze ciuszki dla dziecka i pidżamy, których niestety nie posiadam jeszcze;-)Czy do szpitala bierzecie biustonosze do karmienia?

Pospałam godzinkę, M. w tym czasie młodą się zajął, wykąpał, przebrał, a ta gnida nadal spać nie chce, choć cały dzień nie zmrużyła oczu.

Nadmienię, że spałabym dłużej, ale obudziły mnie krzyki kibiców - Śląsk Wrocław został mistrzem Polski, więc sobie wyobraźcie co to była za radość:szok::happy:

Coś mnie znów jak co wieczór brzuch pobolewa i twardnieje, ale nic szczególnego się nie dzieje. Może Maciek też "biurokratyczny" i do 8 maja czeka, ja sama się równo w dniu terminu z OM podobno urodziłam;-)

zrob plan dnia i trzymaj sie niego, moj juz od dawna dawien ma i tak przynajmniej dziecko wie co go czeka i co o ktorej bedzie mialo, moj sie kapie i idzie do lozka o 19, bajka buzi i spac a jak nie to lezec w lozku ale z niego nie wychodzic, gdybym miala tak z malym siedziec do niewiadomo ktorej bo on tak sobie chce to bym swira dostala :)

No dokładnie elvie. Spróbujcie popracowac nad nią bo z dwójką będzie Wam ciężko. Moja 19-20 idzie do swojego pokoju i tam albo zasypia albo się bawi ale mam spokój wieczorem. Też czytałam "uśnij wreszcie" oraz "każde dziecko może nauczyć się spac" z tym,że ja to przerabiałam jak mała miała 3 miesice i od tamtej pory mamy spokój z usypianiem-zasypia sama :)

reklama
nie mogę was doczytać od wczoraj za dużo piszecie :-) a ja weekend w szkole i jakoś nie bardzo było jak na BB wchodzić. U mnie termin na wczoraj a tu żadnych sygnałów że coś by się miało dziać nie ma nawet mi się wydaje że brzuch znowu wysoko pewnie z tydzień jeszcze pochodze :-(((
Katasza gratulacje zostania ciocią
Stokrotka niezazdroszcze przeżyć z teściowa też bym była wściekła za takie wtrącanie sie
Paula21 współczuje przezyć z lekarzami

a ktoś wie co z Olisiaa moze już urodziła bo była już po terminie ?

Do góry