reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
As bardzo Ci wspolczuje! Oby postawiono szybko trafne diagnozy...kolejne...
czarnula83
Fanka BB :)
kurka ale jestem zła
od niedzieli nie działa bojler i nie ma wody.
dzwonilismy i facet był w poniedzialek naprawic ale okazalo sie ze nie ma czesci i powiedzial ze przyjdzie w srode
dzisiaj sroda i mial byc o 12 a go dalej nie ma
smierdze juz bo nie ma jak sie umyc, Xav wraca z przedszkola i tez potrzebuje kapieli bo wiadomo goraco to i sie czlowiek poci
naczynia stoja i smierdza bo jak mam je umyc jak wody nie ma.
mam juz dosc syfu, wszystko mi smierdzi
a wody jak nie bylo tak i nie ma.
jak dzisiaj nie przyjdzie to chyba ze smrodu juz nigdzie nie wyjde na zewnatrz
ehhh ja chce wodyyyyy
od niedzieli nie działa bojler i nie ma wody.
dzwonilismy i facet był w poniedzialek naprawic ale okazalo sie ze nie ma czesci i powiedzial ze przyjdzie w srode
dzisiaj sroda i mial byc o 12 a go dalej nie ma
smierdze juz bo nie ma jak sie umyc, Xav wraca z przedszkola i tez potrzebuje kapieli bo wiadomo goraco to i sie czlowiek poci
naczynia stoja i smierdza bo jak mam je umyc jak wody nie ma.
mam juz dosc syfu, wszystko mi smierdzi
a wody jak nie bylo tak i nie ma.
jak dzisiaj nie przyjdzie to chyba ze smrodu juz nigdzie nie wyjde na zewnatrz
ehhh ja chce wodyyyyy
czarnula83
Fanka BB :)
As kochana 3majcie się :* Myslami jestem z Tobą:*
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak to jest moja 4 ciaza ale nie mam dzieci to tez może być widac wcześmniej brzuch? Bo wyglądam jak bym byla w 6/7 miesiacu
pewnie Ci sie wydaje ze az tak wygladasz ja tez jak patrze na swoj to wydaje mi sie wielki ale jak inni spojrza to mowia ale masz fajny mały brzuszek ehhehe
As, a moze to takie chwilowe zachowanie, moze tylko po wakacjach? nie wiem, nie znam sie, ale czesto dzieciaczki potrzebuja duzo czasu aby wrocic do szkolnych zasad.
jesli chodzi o pas to wybrałam nieco wiekszy rozmiar, aby dluzej ponosic, tam jest dziwna rozpietosc tego rozciagania, zobaczymy jak dojda jak to realnie wygląda.
suzi, ostatnio wyczytałam w mądrej literaturze, ze najgorszych jest pierwsze dziesiec tygodni( liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiączki), a pozniej jest z gorki zawsze sadziłam ze to 12 tygodni ale skoro pisza ze 10 to ja im ufam, wiec zostało Tobie 5 dni a jesli chodzi o brzuszek to spokojnie, u kazdej z nas zaczyna byc widoczny w innym czasie, ciesz sie brzuszkiem
czarnula, znam ten ból, kiedys nie miałam wody przez 11 dni, dobrze ze wtedy jeszcze nie było Stasia, ale ogolnie wspominam to makabrycznie. nie martw sie brudu do centymetra nie widac, a powyzej odpada
jesli chodzi o pas to wybrałam nieco wiekszy rozmiar, aby dluzej ponosic, tam jest dziwna rozpietosc tego rozciagania, zobaczymy jak dojda jak to realnie wygląda.
suzi, ostatnio wyczytałam w mądrej literaturze, ze najgorszych jest pierwsze dziesiec tygodni( liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiączki), a pozniej jest z gorki zawsze sadziłam ze to 12 tygodni ale skoro pisza ze 10 to ja im ufam, wiec zostało Tobie 5 dni a jesli chodzi o brzuszek to spokojnie, u kazdej z nas zaczyna byc widoczny w innym czasie, ciesz sie brzuszkiem
czarnula, znam ten ból, kiedys nie miałam wody przez 11 dni, dobrze ze wtedy jeszcze nie było Stasia, ale ogolnie wspominam to makabrycznie. nie martw sie brudu do centymetra nie widac, a powyzej odpada
faktycznie jest roznica, ale moze po ciezkim poczatku roku bedzie lepszy jego koniec, u mnie zawsze tak bylo. wrzesien byl koszmarny a w czerwcu czerwony pasek, wyobraz sobie jak bys sie czula gdybys po wakacjach wrocila do szkoly, ja nawet nie chce myslec...szkola sni mi sie do dzis...
Dostałam taką notatkę ze szkoły.
religia...
Zgasło światłoi Kuba nie chciał wejść na lekcję z korytarza szkolnego.Leżał na podłodze i twierdził,że idzie spać.Kiedy został jakoś przekonany do wejścia nie wykonywał podstawowych zadań ucznia.Nie chciał się rozpakować i pracować na lekcji.Odwracał się do Patryka,kładł ręce i nogi na jego ławkę i chodził po klasie ,specjalnie w stronę Jędrzeja.
Ela-Kuby koleżanka z ławki,kiedy zaproponowała mu pomoc została skopana przez Kubę.
Ja się pytam ..gdzie był w tym czasie pedagog wspomagający...
A potem pretensje ,w sumie nie wiem o co....
religia...
Zgasło światłoi Kuba nie chciał wejść na lekcję z korytarza szkolnego.Leżał na podłodze i twierdził,że idzie spać.Kiedy został jakoś przekonany do wejścia nie wykonywał podstawowych zadań ucznia.Nie chciał się rozpakować i pracować na lekcji.Odwracał się do Patryka,kładł ręce i nogi na jego ławkę i chodził po klasie ,specjalnie w stronę Jędrzeja.
Ela-Kuby koleżanka z ławki,kiedy zaproponowała mu pomoc została skopana przez Kubę.
Ja się pytam ..gdzie był w tym czasie pedagog wspomagający...
A potem pretensje ,w sumie nie wiem o co....
reklama
moja przyjacióła pracuje jako nauczycielka biologii w szkole integracyjnej i narzeka ze bardzo czesto nie ma nauczyciela wspomagającego. jest ona nauczycielka z powolania, skonczyla nasze dobre liceum z bardzo wysoką srednią, wszyscy doradzali jej medycyne ale ona wybrała zawod nauczycielki, nie mniej jednak widze ze jest jej ciezko, zwlaszcza wlasnie wtedy gdy nie ma nauczyciela wspomagajacego, ogarniecie grona dzieci z problemami jest dla jednej osoby bardzo trudne, ale coz... realia naszego szkolnictwa...
Podziel się: