reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie majóweczki.
Będzie post pod postem, bo o różnych porach i dniach :) Wchodzę na forum i szok- cisza. Jeden post przybył od wczoraj. Pomyślałam sobie, że dziwne to jakieś. No ale nic to, bywa i tak. No i moment mija a świeci się szpitalny. Czyli jak dobrze pójdzie to dzisiaj urodzą się 2 dzieciaczki majowe. Trzymam kciuki za łagodne rozwiązanie. Dacie radę dziewczęta.

Ja na dzisiaj planuję małe zakupy- w sobotę przychodzą dziewczyny na ploty więc muszę się powoli zacząć przygotowywać. Przy moim tempie pracy to akurat do soboty skończę z przygotowaniami. Jutro planuję odwiedzić z rana laboratorium i porobić ostatnie badania więc jak znam siebie to już nic mi się nie będzie chciało.

Miłego dzionka dziewczyny. Kciuki zaciśnięte. Teraz czekam na dalsze wieści.

reklama
Ja bym chciała urodzić przed 40 tyg. Myślę,ze 38 tydzień był by dobry :) więc jak skończę 37 trzeba zacząć działać hehe:-D

No i się jej udało. Dzisiaj Laura będzie na świecie :-D tyle, że nie podziałała :-D
Pieszczoszka w nocy obudziła mnie telefonem. Później długo nie mogłam usnąć, sama się bałam, że urodzę dzisiaj, a mój R. właśnie pół godziny temu pojechał na ten wygrany mecz, mam nadzieję, że dotrwam do jutra.
Idę dalej spać. Jak Pieszczoszka da znać to ja też dam znać.

a to juz pewne ze Fiore dzisiaj ma ta cesarke? bo ostatnio tak poczyałam po "łebkach" i była mowa ze jezeli lekarze nie zmienia zdania to tak?

Elipaw, wszystko jest ok. Od jutra będziesz miała 35 tydzień i 1 dzień, czyli pierwszy dzień 36 tygodnia.

Nadal nie mogę dodzwonić się do gina.
Znalazłam artykuł Puchnięcie nóg w czasie ciąży - zobacz, dlaczego tak się dzieje. Sprawdź, co należy zrobić aby wyeliminować problem puchnięcia nóg podczas ciąży, dowiedz się, jak przebiega leczenie.
Może się Wam również przyda.

Dodzwoniłam się do gina i tak jak myślałam - mam leżeć i kropka. Więc leżę.

:-)aaa...i o to chodzi..juz rozumiem:) co z tym suwakiem:)))) no tak od wtorku 36 tydzien sie zaczal-.
Ja całą noc skurcze, brzuch zszedł na dół, ucisk na miednicy. Ale łózeczko twardo szykuje pod kon 37 tyg:))
Srednio fajnie,bo jestem do konca tyg w domu z Małym-jest przeziebiony.. :(. a ja to samopoczucie... :wściekła/y:W dodatku w sobote uczelnia.
Dziewczyny moze pisała z Was któras II rozdz pracy lic. -metody badań.... Jesli tak to mogłabym prosic jakas czesc na priva-zeby ogólnie zobaczyc jak to wyglada..Zmienili mi promotora.. i juz kompletnie nie wiemy co i jak...
pozdrawiam Was ciepło:) pogoda zaczyna dopisywac...

ojeju ojeju:-)
pieszczoszka badz silna:tak:dasz rade kochana , troche bolu i najwspanialsza nagroda na swiecie bedzie juz z wami.trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

fiore za was rowniez moc&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

ale sie zestresowalam:zawstydzona/y:

No ale wieści a pisałam wczoraj żeby był spokój:-) Pieszczoszka dasz radę mocne kciuki&&&&&&&, już niedługo będziesz miała swoją córunię przy sobie:-) Ciekawe co z Fiore czy dziś będzie kolejny majowy maluch na świecie?:-) Mocne kciuki również za nią i za Leo:-)
Ja mam dziś w planie pranie ciuszków dla Julci:-) i ogólnie nic specjalnego nie planuje:-)
Miłego i spokojnego dnia a za wszystkie potrzebujące mocne kciuki:-)

reklama
Jejku co tu sie dzieje????!!!! pieszczoszka!!!???ale numer....trzymam kciuki!!!!! pierwszy naturalny majowy porod- czekamy na ciebie pieszczoszka!na zdjecia lauruni!!!! Na opowiesci porodowe!!mam nadzieje ze udalo ci sie dopakowac torbe do szpitala!
jejku jestem w szoku ze u niej tak szybciutko to wszystko sie rozwinelo....jeszcze wczoraj nic nie zapowiadalo sie!!! dziewczyny normalnie nie znamy dnia ani godziny:-)

fiore&&&&&&&&

Do góry