reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
natalka1704 skoro tak rowno wizytujemy i terminujemy to moze i razem znajdziemy si ena porodówce tzn w jednym dniu nasze pociechy sie urodza...ale by były jaja :-D:-D:-D
suse z tego co mowili na szkole rodzenia to jak czop odchodzi to nie oznacza od razu porodu bo czop moze sie wydobyc na 2 tyg przed porodem, a jezeli zaczna sie czeste i regularne skurcze to szybko jedz do szpitala bo to moze oznaczac juz porod i moga czasami przebijac pecherz plodowy zeby wody odeszły. Suse a spakowana masz torbe do szpitala? :-)

natalka1704 szkoda ze w razie co na porodowce sie nie zobaczymy, zdecydowałam ze bede rodzic w Środzie Wlkp:-)
Carmella to prawda, a teraz kazda z nas czeka z niecierpliwoscia na swojego bobasa i przezywa porody forumek :tak:

Dziewczyny mam zmartwienie..
Wczoraj wieczorem strasznie mnie swedzial dekolt, szyja i piersi.
W nocy dlonie i rece.
Dzis caly dzien rozdrapuje dlonie.
Teraz doszly do tego stopy i dekolt, zreszta stopy spuchly przy tym swedzeniu oczywiscie.

Mam obawy juz o cholestaze... miala ktoras kiedys?
Matko zadrapie sie...jutro dzwonie do poloznej, martwie sie:(

co tu się dzieje?
Suse - &&&! może jeszcze Maleństwo poczeka? choć w sumie masz 37tc, więc źle nie jest;)

też coś mi się wydaje, że mój czop odchodzi, ale właśnie powolutku i jest bez krwi, taki galaretowaty, jak zastygnięty butapren, mlecznobiały.. brzuch twardy od popołudnia, Hanka wypięła się pod żebra z lewej strony i mam "kulkę" wielkości mojej pięści.. boli jak diabli i dusi. zastanawiam się nad wizytą u gina jeszcze przed świętami, bo później to już tylko IP, a nie chcę zostawać bez potrzeby..,

Ollena - nie pomogę, bo nie wiem o tym nic, ale stopy i dłonie, to pewnie nie "rozciąganie" skóry.. może faktycznie jutro to skonsultuj..

reklama
Olisiaa no wlasnie szkoda ;-) ale wiadomo im blizej domu tym lepiej;-)

tak niedawno był poczatek ciazy a teraz niektore z nas juz odliczaja dni do porodu ... :-) .... kurde ten czas leci jak szalony :tak:

Do góry