reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Mam nadzieję Pieszczoszka... po wczorajszych przebojach mam serdecznie dość, ale staram się nie wpadać w panikę... tylko wyjście z domu napawa mnie normalnie lękiem...:eek::eek::eek::eek::eek:

Olisiaa - w nocy też wstaję po 3-4 razy, ale najgorsze jest to, że zejdę z kibelka i za 5 minut znowu mi się chce! Najchętniej bym z niego nie schodziła... Dzisiaj chyba kupię sok z brzozy - już wcześniej go piłam (przed ciążą jeszcze)...

reklama
Jaki w smaku jest ten sok z brzozy? bo w butelce taki przezroczysty jest i sie wlasnie zastanawialam czy ma jakis wyrazisty i konkretny smak?

ciasto juz wyciagniete z piekarnika i pokrojone.. jak ostygnie zdam relacje. Chyba je jeszcze posypie cukrem pudrem albo poleje roztopioną czekoladą milką ...

ta co 1 urodziła czerwcówka to bliźniaki ma a rzadko bliźniaki sa donoszone do terminu...

no to wyglada na to ze aby my majowki jak narazie nie rozpakowane. Az sie zestresowałam ta wiadomoscia, ze za chwile my sie zaczniemy wykruszac

Oby nie wcześniej niż po 36 tygodniu wtedy maluszki już prawie będą gotowe.Tylko się cieszyć,że się trzyma:tak:my

reklama
No ja też zwątpiłam. A w dodatku u nas remont w środku, zakupów nawet do szpitala jeszcze wszystkich nie mam, nie mówiąc o łóżeczku czy pieluchach :szok: Przyznam szczerze, że dopiero teraz NAPRAWDĘ zaczęłam się stresować i zdałam sobie sprawę, że już wszystko się może zdarzyć w tym czasie...

Do góry