reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Ja cholera wcale nie gotuję, dzieciory mi nie pozwalają ::)
Dziewczynki, a macie może przepis na jakiś szybkie, dobre ciasto? bo tak mnie naszłao na pieczenie. Może mi się uda w jakiś weekend jak stary będzie w domu :)

reklama
Brownies

Składniki: 1 i 3/4 szkl cukru, 1 i 3/4 szkl mąki, 2/3 szkl kakao, 1 i 1/2 łyzeczki proszku do pieczenia, 3/4 łyzeczki soli 1 i 2/3 szkl mleka 1/2 szkl oleju, 3 jaja, 1 op. cukru waniliowego

Wykonanie: Wymieszac wszystkie mokre składniki i dodac pozostałe :p Piec 45 min w temp ok 170 *C.

Ciasto podobno banalnie proste, wyrasta niesamowicie i jest takie ciut mokre [nie suche]. Można je polać po upieczeniu polewą czekoladową 8)

Oj Misia, bardzo dziękuję :) Ty zawsze poratujesz człowieka w potrzebie ;) muszę spróbować, bo rzeczywiście wygląda na proste

hahah Misia czy to nie murzynek? sama takie pieklam pychota........polecam...a jak juz w ciazy bylam (nie wiedzac jeszcze o tym) to uupieklam mezowi na imieniny bez jajek to ciasto oj makabra byla hahahah

qrcze mąż przytargał skads królika(kolega z przcy mu dał bo to ponoc
najlepsze mieso dla dziecka),postanowiłam upiec go w piekarniku
ale jak wyjelam go z zamrazarki omal nie zemdlałam,bo wyglada jak kot
wiec na obiad bedzie makaron zapiekany a nie królik :laugh:

reklama
Do góry