reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Karola, na mysl o miecie jest mi troszke niedobrze, a kiedys lubilam sobie ja wypic. Teraz nie moge nawet gum miet.

Na szczescie zgaga przeszla(oby na dobre), ale zaczely mi sie nowe problemy z przewodem pokarmowym. Po czyms( a nie mam pojecia po czym) dostaje strasznych kolek i czuje sie jak balon. Wyeliminowalam juz jablka i kiwi i wlasciwie nie wiem po czym to mam, bo chyba nie po chlebie, czy wedllinie...

reklama
Mam pytanko, może ktoś się orientuje.
Czy nie przeszkadza podczas karmienia brać urosept (dzidzia ma 3tyg.). Wiem, że w ciąży można- bo sama brałam, ale teraz ????

tez by mi sie przydalo wziasc go chociaz nie wiem kurde w sumie czemu jak robie siku boli mnie albo pecherz albo macica...noi cewka moczowa kurna przez ten cewnik chyba co mialam....Karolla czy wy tez tak macie po cesarce?

Ja też po cc ale wsio ok. A macica i ogólnie w środku może boleć bo sie kurczy. Ja do tej pory jeszcze mam przy szwie opuchliznę

no ja opuchlizne tez mam....kurcze jak mi wpuscili jakas bakteryjke....udusze

Myfa ja tez tak mam tzn.ból w cewce moczowej itd. lekarz prowadzacy mówił że tak moze być ale na wszelki wypadek kazał zrobić badanie ogólne moczu.

Isa ale jak tu zrobic badanie moczu jak jeszcze lekko krwwie teraz chyba zmienia sie kollor na brunatny....jesli nie przejdzie mi za tydzoien zrbie to badanie chyba...

reklama
Aby pobracz mocz, po umyciu, mozna zatkać pochwę gazikiem jałowym i wtedy nasiusiać do naczyńka.

Do góry