reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
Ja jeśli gotuję na mięsku z piersi kurczaka to gotuję razem z warzywkami...inne mięska osobno i nie uważam żeby to była przesada po prostu ostrożność. A nasze mamy żyły w troszkę innych czasach...

Dzisiaj zrobilam maly experymencik jedzonkowy:tak: ;-) , rozdziabalam bananka widelcem i dalam mojemu synowi. Zajadal jak nie wiem i jeszcze pomrukiwal cos przy jedzeniu!!:-D :-D To mu frajde zrobilam.... tak niechcacy...;-) :-)

a dziś to żarty był niesamowicie... rano cyc jak zwykle, później kaszka i przed wyjściem na cmentarz cyc,w trakcie dość długiego odwiedzania grobów z 5 mega duzych flipsów. o 13 zupka, później jeszcze ziemniaczki z sosem pomidorowym z maminego talerza, o 15 jogurtowy deserek cały słoik, biszkopcik, o 17 po krótkiej drzemce cyca troszku, 18:30 kaszka no i na dobranoc będą 2 cyce hehe.

A moje dziecko raczyło się obrazić na zupki :-( Nie bardzo wiem co robic, ale chyba na siłe to karmic nie będę. Od kilku dni nie da sobie żadnej wcisnąć do paszczaka, owoce jak najbardziej, dzisiaj rano jajeczniczke, kanapeczkę- zaden problem a zupki czy innego dania "obiadowego" ani rusz.

w sprawie mieska tio jesli kupuje to zawsze bezwzgledu na to jaki to rodzaj miesa pierwsza wode z gotoawania wylewam dopiero na drugiej gotuje....znowu naogladalam sie discovery...ale nauka podobno nie klamie....jesli zas to kurak od babci mojej to nie wylewam pierwszej wody z gotowwanka......z kurczakami kupowanymi uwazam chociaz wiem ze we wszytskim cholerstwo zle jakies jest i nie ustrzezemy sie przed tym.... (znajomej maz ma raka piersi byl w szoku jak sie dowiedzial ze to rak i to jeszcze piersi -urosla mu taka niepozorna pileczka jak to mawia...neurolog zabronil mu pic piwa - nawet tam dodaja jakies gowno i kurczakow hmmmm ) cielecinka pyszne i zdrowe miesko wiec malemu gotuje co jakis czas ale przewazaja kuraki od babci i indyki ze sklepu....

reklama
Ja ostatnio sie leniwa zrobiłam i przestałam gotowac dla Natalki
daje jej słoiczki
Mika ja nie daje takich serków i pewnie jeszcze długo moje dziecko tego nie spróbuje,ale u nas jest alergia

Do góry