reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

macierzyństwo, a studia

Witajcie, mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Mam 22 lata. Studiowałam w Krakowie, ale niedawno urodziłam dziecko, dlatego musiałam przerwać studia na II roku, nad czym bardzo ubolewam. Marcel ma już 5 miesięcy. Łobuziak straszny, dlatego potrzebuje bardzo dużo uwagi. Niestety wychowuję go sama. Musiałam przez to przerwać moją edukację. Bardzo chciałabym iść na studia, ale boję się, że nie pogodzę wszystkich obowiązków, a szkoda mi tych lat studiów. Dlatego chciałam zapytać, czy jakaś możliwość studiów on-line, i czy warto na takie studia się zapisać. Myślicie, że będzie możliwość przepisania ocen z poprzednich lat.?Poradźcie proszę

reklama
Jeżeli nawzajem się zaakceptujemy to pomogę w opiece nad dzieckiem abyś mogła kontynułowić dalszą naukę. Obowiązki będę wykonywać jako wolontariusz.

Witajcie, mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Mam 22 lata. Studiowałam w Krakowie, ale niedawno urodziłam dziecko, dlatego musiałam przerwać studia na II roku, nad czym bardzo ubolewam. Marcel ma już 5 miesięcy. Łobuziak straszny, dlatego potrzebuje bardzo dużo uwagi. Niestety wychowuję go sama. Musiałam przez to przerwać moją edukację. Bardzo chciałabym iść na studia, ale boję się, że nie pogodzę wszystkich obowiązków, a szkoda mi tych lat studiów. Dlatego chciałam zapytać, czy jakaś możliwość studiów on-line, i czy warto na takie studia się zapisać. Myślicie, że będzie możliwość przepisania ocen z poprzednich lat.?Poradźcie proszę

Jeśli zaakceptujemy się nawzajem to jako wolontariusz pomogę Ci w opiece nad dzieckiem, abyś mogła kontynułowić dalszą naukę. Dobry duszek.

Polecam zorientować się z tymi on-line :). A przede wszystkim zastanowić się czy realnie wydołam. Ktoś kto ma pomoc rodziców, partnera, rodzeństwa czy kogokolwiek ma na pewno łatwiej, nawet dlatego ,że ktoś zostanie z dzieckiem na czas egzaminów, zjazdów , itp. Ja również miałam plan zrobić dodatkowy stopień , ale w ciązy zrezygnowałam ponieważ wiedziałam, że nie ma takiej możliwości by ktokolwiek zajął się dzieckiem. Istnieje jeszcze możliwość żłobka- ale tu często dzieci chorują, więc będziesz opiekować opiekunki. Musisz sama się zastanowić czy podołasz i czy na pewno tego chcesz.

Do góry