Hej. Jestem po zabiegu łyżeczkowanie 21.09 16 tc. Przez jakieś 5 dni po lyzeczkowaniu krwawilam, brzuch prawie nie bolał. W piatek zaczęłam czuć momentami lekkie klucia w podbrzuszu, ale nie było to jakoś specjalnie bolesne i dokuczliwe, dzisiaj tzn. Po 9 dniach od zabiegu zaczęłam lekko plamic czerwona krwią, klucia w brzuchu chyba już nie ma. Czy któraś z Was miała podobnie? Nie wiem czy mam pędzić do lekarza.... na wizytę i kontrolne usg dopiero mam się stawić za 2 tygodnie ale niepokoi mnie to plamienie, bo parę dni był spokój...
reklama
Rozwiązanie
U
Hej również miałam przerwę w plamieniu po łyżeczkowaniu , krwawienie z przerwą trwalo z 2 tygodnie , później okres przesunął się o 2 tygodnie i tak do dziś a już jest to mój 4 bodajże cykl nie wrócił jeszcze do normy , po pierwszym poronieniu jednak samoistnym nie dostałam już okresu i dziś leży koło mnie 19 miesięczny zdrowy synek tak więc życzę Wam powodzenia po drugim poronieniu niestety u mnie i meza rany psychiczne są ogromne... Serduszko przestało bić w 11 tygodniu , ale może kiedyś jeszcze zdecyduje się na drugiego malucha czas pokaże
@Agnes
Początkująca w BB
Witam.
Dzisiaj mija 2 tygodnie od łyżeczkowana. Krwawiłam tylko 2 dni i potworne bóle brzucha od tamtego czasu tylko plamie i to w dodatku czasu. Ostatnio doskwiera mi ciągle zmęczenie. Jest to normalne?
Chciałam bym wrócić do zbliżeń z mężem. Nie wie czy jeszcze poczekać czy już możemy .
Jak u Was to wyglądało?
Dzisiaj mija 2 tygodnie od łyżeczkowana. Krwawiłam tylko 2 dni i potworne bóle brzucha od tamtego czasu tylko plamie i to w dodatku czasu. Ostatnio doskwiera mi ciągle zmęczenie. Jest to normalne?
Chciałam bym wrócić do zbliżeń z mężem. Nie wie czy jeszcze poczekać czy już możemy .
Jak u Was to wyglądało?
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Jeśli dobrze pamietam to po 2-3 tyg od łyżeczkowania współżyliśmy. Tylko, ze ja już w tym czasie nie miałam ani plamień ani bólu. Jak nie masz pewności to zadzwoń do ginekologa.Witam.
Jak u Was to wyglądało?
@Agnes
Początkująca w BB
Ból odczuwałam przez pierwsze dwa dni.
Tylko te irytujące brązowe plamienia, które są przez pół dnia i przez kolejne 1,5 dnia ich nie ma.
Lekarz poinformował, że 3 tyg. może to potrwać.
Myślałam, że będzie inaczej to wyglądać.
Dziękuję za odpowiedź.
Tylko te irytujące brązowe plamienia, które są przez pół dnia i przez kolejne 1,5 dnia ich nie ma.
Lekarz poinformował, że 3 tyg. może to potrwać.
Myślałam, że będzie inaczej to wyglądać.
Dziękuję za odpowiedź.
Podziel się: