reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Kropek nie wsumie to mi powiedział ze urusl ;-) mam się tym nie przejmować a o genetycznym sam mi przypomniał wiec chyba nic nie będzie z tego co wiem to genetyczne robi się do 13 t 6 d ;-) może się zmieszcze oile maleństwo nie będzie dalej rosło w ekspresowym tępe ;-) i wiedziałam że oczyms zapomniałam ehhh nie zapytałam co dalej z tradyferonem bo generalnie nie zostało mi go już duzo ;-)

Chyba maluchy teraz tak szybko rosną, że te terminy tak różnie wychodzą... Mi w czwartek na jednym usg wyszło 10t5d a w poniedziałek na innym 11t6d...Też już nie bardzo wiem jakiego terminu się trzymać:-D Później to się pewnie jakoś unormuje

reklama
Carolajna zdróweczka kochana! Piękny maluszek :tak: Mam nadzieję,że jesteś już spokojniejsza. Uważaj na siebie :*

Bozienko czyli już jasne skąd te ruchy i duży brzuszek :-p Kochana, pięknie rośniecie! Zdjęcie pierwsza klasa. Gratuluje serdecznie ślicznego maleństwa :-)

Do góry