reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Dziękuję Wam Dziewczyny

Ati u mnie jest tydzień poślizgu bo cykle mam nawet 40-to dniowe, do owulacji doszło 3 tygodniu po OM :)

Powiem Wam że kiedy człowiek zobaczy tą fasolkę z bijącym sercem na ekranie to wszystko inne traci na znaczeniu.
Nawet to że potem miałam pobierane 3 ampułki krwi, na szczęście lepsza pięlęgniarka, bo porzednia zostawiła mi siniaka na pół ręki.
No i miałam wczoraj też zatrzyk z przeciwciałami, na szczęście w pośladek, więc dało się przeżyć :)

Ja już po wizycie...w 100% zadowolona;-) Pogadałam, popytałam, bez pośpiechu...wreszcie tak jak trzeba:-) Obejrzałam moją wiercipiętkę (mam strasznie ruchliwe dzieciątko) wywijało we wszystkie strony jakby taniec jakiś dziki uskuteczniało;-) Wg usg to już 11t5d ciąży:happy:
No i najlepsze lekarz nieśmiało...chociaż w sumie całkiem śmiało stwierdził, że to chłopaczek...:happy: Byłam w szoku, bo myślałam że to za wcześnie żeby określać płeć....więc jak wyraziłam moje wątpliwości to stwierdził, że oczywiście mamy się nie nastawiać jeszcze na 100 procent na chłopca ale wg niego to "facecik":tak:

Malinka tak przy temacie to jak leżałam w szpitalu na początku ciąży to była babeczka w 12 tc i tam lekarz też jej sprzedał płeć
Podobno teraz łatwo zobaczyć jak dziecko dobrze ułożone

reklama
Mam zdjęcie ale w sumie słabo widać, bo mój dzieć niezbyt dziś pozował i strasznie ciężko było złapać jakieś sensowne ujęcie;-) później wrzucę;-) Powiem Wam, że w szoku jestem z tą płcią...ale wiem też, że w poprzedniej ciąży jak nie był pewien to nic nawet nie mówił, więc kto wie...;-) Mi tam wszystko jedno, oby zdrowe było:tak:

Do góry