reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Bozienko będzie mi raźniej :-)

Wróciłam, ale wieści takie sobie. Wyniki w ciągu tamtych 24h poszły w górę. Jak to oni mówią "bez paniki", ale jakoś nie jestem spokojna :-( Dostałam tabletki na swędzenie i na zgagę. Absolutnie mam nie dopuszczać do refluksu, bo to może bardzo zaszkodzić i mi i dziecku. Pobrali znowu krew i tak już będzie co tydzień. Z tego wszystkiego rozbolała mnie głowa. :-(

Za tydzień mam zatem o 9.30 wizytę w szpitalu, o 12 położną, którą musiałam przełożyć z dziś, a o 13.50 alergologa Marcela. Za przeproszeniem padne na ryj, bo położna jest w drugim końcu miasta niż wizyta moja i Marcela. Ehhh....

reklama
Noo. Danio pokazał tylko jajka!!!! Ale mam film. Ehhh. Waży 937 gram.

Załączniki

• 1446652006991.jpg
    1446652006991.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 52
Magda nie martw się na zapas, najważniejsze, że na bieżąco monitorują sytuację, na pewno będzie wszystko dobrze :tak:

Carolajna super fota, nie ma wątpliwości, że to chłopak :-D

Ja będę miała usg dopiero w grudniu. :-( Wizytę mam 23 listopada i dopiero da mi wtedy skierowanie. To wtedy moja mała będzie pewnie ze 2 kg ważyć skoro już teraz dzieciaczki ważą ok 1 kg :-D Mam nadzieję, że nie okaże się, że to jednak chłopiec bo wyprawkę kompletuję pod dziewczynkę hahaha ;-)

Madzia cholerstwo masz opanowane od początku wiec myślę że będzie wszystko dobrze kontrolują i nie pozwolą żeby się pogorszyło teraz będzie juz tylko lepiej

Dziękuję dziewczyny :*** Staram się trzymać pozytywnych myśli. Cieszę się, że Was mam!

Carolajna hahahaha....to Ci dopiero zartownis :-) Ślicznie rośnie!

No i taka focia. Jedna z 3 dawek dziennie :eek: Ładne mi oszczędzanie wątroby.

Załączniki

• 1446666119117.jpg
    1446666119117.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry