reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Hej :-)

U nas ok. Pobrali krew w kierunku cholestazy,także wkraczamy w trudny czas. Mam się jednak nie martwić,bo póki co wszystko wygląda bardzo dobrze :-) Lekarze zapewniają, że w.odpowiednim czasie będą robić co trzeba.

Natka według mnie to skrócenie,to nic groźnego. Zobaczysz, że wszystko będzie ok. Super, że maleństwo zdrowe :-)

Bozienko przecież jesteście idealnie na 50 centylu wagi. Nie wiem skąd te dywagacje lekarza :-p Kochana, cieszę się ogromnie, że wszystko w porządku :-)

Kropeczko jakbym swojego lekarza słyszała :-) Wiem,że moje martwienie niczego nie zmieni, ale sama wiesz jak jest :sorry:

Bozienko
rozumiem. Mój Marcelk początkiem 29tc ważył 1600g i on zanosił się na na prawdę sporego, ale wcale taki ogromny się nie urodził :-)

reklama
Do góry