reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Solla, Choco i Nova gratuluje dobrych wiadomości! Myslałam, ze juz poznacie płeć, ale cóż, nic na siłe!
Ja mam wizyte jutro tak jak Bozienka i Kropek. Stresuje sie, ale nie dzidzia tylko nowym lekarzem. Prawie 2 tygodnie szukałam innego ginekologa i wszedzie gdzie dzwoniłam już do końca roku nie mieli miejsc :eek: w końcu znalazłam i pani od razu mnie zapisała na wizyte i teraz sie zastanawiam jak to jutro bedzie-kolejne rozczarowanie czy może euforia? ;)

reklama
Dziewczyny ja na szybko, bo chora i dopiero zaczynam na nogi stawać - ogólny nadrobię jutro.
Byłam u ginekologa w związku z rzadszymi ruchami, cudowna kobieta, wzięła za wizytę tylko 30zł a nie 120. Dzidzia zdrowa, gin ruszała moim brzuszkiem i trochę go denerwowała i rzeczywiście fikał a ja nie czułam, wiec to normalne i kopniaki mocne jeszcze mam czas aby poczuć. Ale młody daje mi znac codziennie teraz. Dodatkowow zrobiła mi też dopochwowe abym miała 100% pewności ,że syn i nie ma mowy o pomyłce - jajka jak malowane :) Jutro fotki wstawię. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty jutro! Magda dopisz proszę u mnie : 1październik usg połówkowe, 4 listopad usg z wizytą. W międzyczasie mam wizytę u mojej ale tylko zwolnienie wypisze i zobaczy badania ale bez usg wiec nie dopisuje.

Do góry