reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
I dzień minął,a lekarka nie zadzwoniła. Tak myślałam, ze będę sobie czekać... Może chociaż pocztą przyślą wyniki. I znowu myślenie, czy jak nie zadzwoniła to dobrze?! Czy nie dzwoniła,bo nie chciała złych wieści przez telefon przekazywać
A następne usg dopiero 28 /08.

Nie, nie mam pojęcia nawet nazwiska lekarki. Ona robi tylko prenatalne. Nie mam stałego lekarza. Spróbuję chyba jutro rano na telefon ogólny, na oddział ,czy mają moje wyniki i gdzie pytać mogę, bo sfiksuję

Emka spokojnie. Ja szczerze mówiąc nie spotkałam się tutaj, by takie wyniki dawali przez telefon. To są informacje poufne. Każde inne tak, ale nie te. Ja swoje miałam tydzień temu i też jeszcze nie mam wyników. U nas mówią,że do 3 tygodni mam czekać, a jak nie dojdą to dzwonić na wskazany numer (dostałam go od nich). Nie panikuj kochana ;-)

Choco no fajnie Kropek będzie już imienny tylko jeszcze nie wiem jakie:-) Ale jakoś to wszystko dziwnie do mnie nie dociera, może jak brzuch zacznie rosnąć albo jakieś ruchy będę czuła to szybciej. Na razie skaczący Szkrab jest dla nas abstrakcją:)))

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :tak:
demolka fajnie już wiedzieć na kogo się czeka;-)

a to moja buźka mała:-) dzidziuś.jpg

Załączniki

• dzidziuś.jpg
    dzidziuś.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry