reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Ja Antkowi prowadzę album taki tradycyjny że zdjęcia się wkleja i do tego różne scrapbokowe drobiazgi i wychodzi fajny miks a do tego śmieszne teksty i jest bomba :) do drugiego bobo też taki bym chciała. Poza tym Antek ma właśnie taki album "gotowca" że pisze to są moi rodzice i nasze zdjęcie albo to mój pierwszy spacer i zdjęcie i tam właśnie ma zdjęcia do roku gdzie praktycznie co 2-3 dni jakieś zdjęcie.

reklama
My dostaliśmy na ślub Album Naszego Dziecka:) Super rzecz- wykleja się drzewo genologiczne, wpisuje wszystkie dane od poczęcia do 5 lat- takie jak wzrost, pierwsze słowa, ulubione zabawki, odciski raczki i stópki itd

Ja dostałam od męża na Walentynki Album Naszego Dziecka- wyczuł mnie skubaniec bo on dostał w prezencie teścik z dwoma kreseczkami. Tydzień trzymałam język za zębami a on i tak się domyślił :-) Teraz album będzie jak znalazł.

Wów piękne macie brzuszki i piękne fotki synkow;))

Annaroksan córka śliczna widać, że szczęśliwa:)) i wszystkie ciotki z bb jej zazdroszczą tych buziakow od delfinka!!!

Ja też mam taki album gotowca dla Belli ale hmmm do końca go nie wypelnilam:((

Anioleczek też myślałam o fotkach przez 365 dni już przy Izie ale nie wiem jak z moja systematycznoscia hehe...

Ja mam fotke po teście Belli właśnie w albumiku a z obecnej ciąży mam i fote i test jeszcze:))

DSCF5004.jpg połowa ciąży!!!:-d
100cm

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry