reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
domikcw mamusia laseczka, tym bardziej widać ciążowy brzuszek:tak:
silentenigma sama słodycz z Twojej córeczki:)) mój potworek jest prawie pół roku starszy a też ma osiem zębów:-D

dziękuję dziewczyny:* zauważyłam, że w ciuchach ciążowych bardziej widac brzuszek. bo mam takie spodnie jakby getry do tunik to wogóle nic po mnie nie widac. no moze tyle, ze troche przytyłam ale jakoś tak się rozlalo to:-D to brzuszek popołudniowy. nie widac duzego a kg się sypia...:no:

piękne brzuszki macie;) i przynajmnie niektóre z nas do końca mają szanse zostać laseczkami a nie słonicami... ja przewiduje drugą opcję:-p i chwale się tym co już umościł sobie mój Dominik:-)
DSC03477.jpg

domikcw, klowee ladne brzuszki.
u mnie wieczorem po kolacji jest taki jak u Ciebie klowee a rano jak wstane to jeszcze czasami nawet ktos moglby powiedziec ze tylko nadzwyczajniej troche przytylam :-p

domikcw, klowee ladne brzuszki.
u mnie wieczorem po kolacji jest taki jak u Ciebie klowee a rano jak wstane to jeszcze czasami nawet ktos moglby powiedziec ze tylko nadzwyczajniej troche przytylam :-p

Mojemu mężowi wczoraj koleżanka powiedziała że teraz dużo ładniej wyglądam jak przytyłam troszkę :) :) i zaskoczona była jak mąż powiedział ze to ciąża.

Mój brzusio malutki jeszcze...

reklama
Do góry