reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Martuszka słodziak... zaklepuję na zięcia :)

Żanetka - sliczny choc dośc duży.

Jak ja z moim na porodówke zawitam to powiedzą, że chyba się pomyliłam z patologią czy ginekologia he he

reklama
Martuszka śliczności :-)Jak wy macie niebieskie oczy to nie ma innej możliwości, żeby Feluś miał inny kolor. Choć po urodzeniu to chyba wszystkie dzieci do któregoś miesiąca maja ciemne oczy.

Żanetka ale masz ślicznego i wielkiego brzuchola. Albo ja mam dużo mniejszy albo z góry nie wydaje się taki duży, muszę chyba sobie fotę strzelić, żeby go zobaczyć z innej perspektywy :-p

On jest strasznie duży, dla mnie aż za duży:szok: I jak tu się dziwić, że rozstępy wyszły:confused: Mojemu dziecku w nim chyba dobrze, bo nie chce wyjść:wściekła/y:

Martuszka cudny Twój Feluś jest...nic tylko się zakochać w takim bąbelku :happy:

Zanetka brzusio przesłodki i duuży :-) ja mam chyba mniejszy....trzeba fotkę zrobić dla porównania :-)

Zanetka- brzuszek duży, ale naprawdę jak z katalogu :-)
Ja tez miałam duży, w szpitalu każdy mi mówił że wielki :)
A rozstępy to chyba jedna z niewielu dolegliwości ciązowych, które mnie :tak:ominęły.

Ania- to czekam na zdjęcie Twojej Malutkiej! Niech tam się szykuje ;-)

Żanetka ale ten brzuszek to chyba Ci się jeszcze nic nie opuścił bo pod sam biust go masz :zawstydzona/y: i rzeczywiście jest spory, ale Tobie dość szybko zaczął się pokazywać z tego co pamiętam. Tak czy siak bez, obrazy dla nikogo ale uważam,że jeden z fajniejszych na forum :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny:-) Dla mnie byłby cudowny, gdyby te rozstępy go tak nie szpeciły.:-D No ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że po porodzie trochę je zlikwiduję.:rofl2: Niech ten mój mały szkrab już wychodzi, bo coraz ciężej z takim brzuszkiem się chodzi.:confused: Najgorzej to się obracać w łóżku z boku na bok.

Do góry