reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
Wczoraj mieliśmy dziadków jako gości, a dziś czas na dzieci – czyli imprezę czas zacząć.
Martynka miewa się lepiej i zostaje ze mną w domu. Chłopaki na pewno sobie poradzą.;-)

Mysza – byłaś u lekarza z tym uczuleniem? Teraz gdy są takie mrozy i w domu suche powietrze, to może od tego ma tak suchą skórę…?:confused:
A ja ze swojej strony Mikołaj ma uczulenie - nie wiadomo na co :-( sucha skóra na maksa :-( Więc szukamy przyczyny
Ania 31, cloe – rzeczywiście dzieci potrafią bardzo umęczyć gdy się nudzą, strasznie.
Ania31 pisze:
Teraz jeszcze cała 4 mam przez cały dzień w omu u nas w szkole ferie zimowe i ja dostaje:wściekła/y: jakieś zajecia twórcze musze wymyślac moim dzieciom bo sfiksuje do końca ferii:baffled:
dawna cloe pisze:
Już któryś dzień siedzę z dziewczynami w domu i chyba oszaleję:szok:Przeziębione są więc siedzimy w domu a nudzą się :surprised:co chwilę trzeba im czas urozmaicać:baffled: Już nie mam siły ,dosłownie
Zytka - ale wykrakałaś... masz jakieś zdolności przewidywania ?:-D:-D:-D
Zytka pisze:
Melduję się i ja. Marcyśka w kąpieli to ja mam chwilę dla siebie. Już tak dawno nie zaglądałam,że aż mi wstyd:-( Ale widzę,że póki co żadnych wieści od Patrysi, może Nikolka jutro postanowi się urodzić-obchodziłaby urodzinki razem z braciszkiem,a Patrysia miałaby mniej kłopotu z urządzaniem imprezek :-D
Syneczki2, Zytka, Ania31 – dziękuję za miłe słowa i życzonka!:-)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie Dziewczynki,
pozdrawiam Was wszystkie, a zwłaszcza te, które mnie pamiętają,
odkąd urodziłam Hanię 6 lutego 2008 praktycznie tu nie pisałam, ale zaglądam często.
Moja córcia w sobotę skończy 2 latka.

anna ajra i patrysia Gratuluję Wam serdecznie, że ponownie zostałyście Mami, mnie to czeka już 5 kwietnia w poniedziałek wielkanocny (ale mam wielką nadzieję, że wyrobię się przed świętami) :-) czekamy na Tymoteuszka :tak::happy2::happy2::happy2:

przy okazji mam do Was pytanie, czy szczepiłyście swoje dwulatki na meningokoki i pneumokoki
ja przy okazji bilansu dwulatka myślałam o meningo
jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Dziewczyny, dotarliśmy szczęśliwie do moich rodziców:-). Najgorzej zasypne drogi były przez pierwsze 80 km, dalej jechało nam się całkiem sprawnie:tak:.
Dziękuję kochane za życzonka dla Piotrusia:-). Chłopaki wczoraj dostali wymarzone prezenty, babcia zorganizowała cudny torcik w kształcie autka, którego chłopaki niestety nie chcieli spróbować za to nam smakował bardzo:tak::-p.

Ania ajra - bardzo się cieszę, że Martynka zdrowsza, nie zastanawiaj się i nie obwiniaj o przyczynę przeziębienia. Najważniejsze, że już jest ok. Fajnie, że możesz liczyć na pomoc teścia, Michałek pewnie też, podobnie jak moi chłopcy, uwielbia przebywać z dziadziusiem.
Zytka - zostaję tylko ja z chłopakami, Paweł wraca do Poznania. Do końca szkolenia czyli prawie do listopada raczej nie mamy co liczyć na to by mógł wziąć urlop:-(.
Patrysia - Ty kobieto jednak jesteś niesamowita, podziwiam Cię od początku naszej forumowej znajomości i tak się zastanawiam czym Ty nas jeszcze zaskoczysz?:-D
Syneczki - widziałam Twoich chłopaków na nk, super przystojniaki!:tak:
Kwiatuszek- to będziecie mieć parkę, fajnie, moje gratulacje!:-)
Moi chłopcy są zaszczepieni zarówno na meningo jak i na pneumokoki. Ostatnio w necie czytałam tyle sprzecznych informacji na temat szczepień, że mam niezły mętlik w głowie. Najgorsze jest to, że co lekarz to inna teoria...

Pozdrawiam cieplutko

na sam poczatek bo tak glupio zaczelam poprzedniego posta
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow:-D:-D:-D

Zytko

heh no tak, ale ten pobyt w szpitalu mnie tak zdolowal tym ze siedzialam tam bez moich bliskich ... dobrze zrobilo mi przyjscie gosci :tak::-)

kwiatuszek.pregnet
dziekuje, teraz Twoja kolej :-D

Gosia78
milo mi ze tak myslisz :-);-) hmmm czym jeszcze zaskocze ?? nie mam pojecia :-p

przyszlirodzice a dowiadywalas sie czy to szczepionki bez rtęci?
tyle sie odtatnio naczytalam ze mam stracha
jaka masz nazwe szczepionki na meningo? poszukalabym skladu
Therminosal w skaldzie to rtęc

Moc radości i uścisków dla
dzisiejszego solenizanta Jasia!:-D
Gosiu, dużo zdrowia, szczęcia i uśmiechu dla małego
i wszystkiego najlepszego!:-D

reklama
Do góry