reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Baran to moj Kuba:szok::szok:Mowisz ze uparty i zlosliwy??:szok:No to ladnie mi sie dzieci zapowiadaja uparty zlosliwy baran, pedantyczna panna, ciekawe jakie sa wodniki:confused::confused:

reklama
nie wiem ale ja nie wierze w te horoskopy ani znaki
moj M ryba - ma byc mily spokojny ale wcale nie jest tez jest zlosliwy i leniwy;p;p
najgorsze ze mloda wda sie w tatusia bo tez ryba;p

Ale moj maz panna bez dwoch zdan pasuje do opisu tylko ze na wyrost jest pedentyczny do bolu, jak sprzatam to potrafi po mnie poprawiac, ubrania poskladane w kosteczke, kazdy kurz na meblach to tragedia. No ja tez lubie jak jest czysto ale nie sterylnie, przy dzieciach sie chyba nie da:baffled::baffled:Jak wda sie w tatusia, brrrr, choc jako dziecko gdyby sprzatal po sobie to nie byloby zle nie??hehehehehe:-DNo nic wyklaruje sie niedlugo mam nadzieje ze w poniedzialek go wykurza z brzucha to Rekinasia bedziesz miec ode mnie prezent na urodziny:-D:tak:No chyba ze cudem wyjdzie szybciej to bedzie po mojemu;-)
Anna-ajra kto by pomyslal ze tu wkolo tyle panien;-)

kasia- w sumie to fajnie miec syna panne :) przynajmneij bedziesz miala w domu porzadek hihihih
a tak na powaznie MILOSZEK WYLAZ JUZ Z BRZUSZKA MASZ CZAS DO NIEDZIELI!!!

w takim razie ciotka czeka na prezent urodzinowy w poniedziałek - halo tam w brzuszku, słyszał pan Miłosz vel panna Mila?? :-D
z nas dwojga ja lubię ład i porządek tzn. bez łachów po całym mieszkaniu i potykania się o graty, ale M, wodnik to wróg brudu numer jeden - dogadałby się Kasia z twoim mężem, ciągle jeździ na mopie, odkurza, zbiera niewidzialne ziarnka piasku :tak: Igi to też wodnik i żywi wstręt do śmieci, komentując każdy okruszek słowem 'be!!' :)))) ale jak widać z historii Aggy, to chyba taki etap zamiłowania do czystości
dzisiaj rano Igi postanowił sobie wziąć kieszonkowe - wspiął się na krzesło i sięgnął do portfela taty, jak wpadłam do pokoju, to kasa była rozrzucona po całym stole, może liczył czy tacie wystarczy na prezent urodzinowy dla mamy, czy on się będzie musiał dorzucić z oszczędności :-D

witajcie dziewczyny
nawet nie macie pojecia jak za Wami tesknilam :-(
przez tego kompa to ja normalnie zwariuje
co chwile sie cos psuje
ale dzis juz nie mam sil zeby odpisywac
caly dzien robilam tipsy i kregoslup mnie nawala
ide teraz z m do pubu bo mnie meczy wiec do jutraaaa :tak::tak::tak::tak:

NO hejka
Widzę że zeszło na znaki zodiaku- mój tata to panna ale ni w ząb nie pasuje na panne bo okrutny bałaganiarz.

Mój M to lew - pedantyczny !!!
JA baran uparta ale nie złośliuwa - no może troszkę :-)
A dzieci to ryby Miłek pierwszy dzień ryb albo ostatni wodnika - zależy od kalendarza.

Kasia może poseksuj co to wylezie szybciej by Ci wybić głupoty z głowy ???:confused:

patrysiatylko nie szalej za bardzo!!!

przyszlirodzice Gratuluje córuni że taka dzielna!!!

Ania_ajra, Aggy, Gosia78 ,rekinasia - buziaczki

Mysz gdzie jesteś jak Cie nie ma ??

idę coś pooglądać ciekawego. Całuję

papa

ja baran potwierdzam ze jestem uparta a jak mi ktoś zalezie za skóre to biada ;) ale trudno mi zaleźć za skórę, mam twardą głowę więc czasem sobie walnę w mur i mi przechodzi;) co do znaków zodiaku to skorpion jest moim faworytem, z nikim nie kłóci mi się tak dobrze jak ze skorpionem:)
Przyszli rodzice u mnie w szufladzie kolczyki leża od roku i czekają na przebicie uszu Gabi, ale mój K ma opory, ale tak sobie myślę że czas:) muszę sie tylko spiać i pójsć do kosmetyczki :)
Aggy przyłączam sie do wypowiedzi dziewczyn, jesteś wspaniałą mamą, a zachowanie synka jak widzisz wcale nie odbiega od innych dzieci, moja Gabi na przykład mówi cacy i zaciska zęby i szczypie mamusie z miłości, że o ugryzieniach nie wspomnę :) w poprzednim numerze "Twojego Dziecka" był arykół w którym wyjasniono takie zachowania w tym wieku, dziecko nie wie jak wyrazić emocje które w nim sie zbierają i te dobre i te złe, musimy poczekać , wspierając nasze dzieciaczki o okazując im miłość i zrozumienie :)
Kasiu jeszcze troszkę :) MIłoszkowi dobrze tam w tym mamusinym brzuszku :)
ja jutro jadę z Gabii na wycieczkę do Warszawy , odwiedzę koleżankę która ma córeczkę o niespełna miesiąc młodszą od Gabi :) no i to by było na tyle jesli chodzi o podróżowanie w te wakacje :)
Agawa i co ciekawego obejrzałaś ????? :)
Rekinasia to Ci syn na bankiera chyba się szykuje :)
dobrej nocki wszystkim mamusiom i dzidziusiom i brzusiom:)

reklama
Ulenka- moj tez mial opory postawilam ggo przed faktem dokonanym a zwlaszcza tesciow bo mi ciagle odrazdzali az jktoregos dnia nie wytzrymalam i powiedzialam, to chyba jednak moje dziecko nie wasz i wiem co dla niej jest dobre :) i poszlam:) a jak ja wszystcy zobaczyli to mowili ze slicznie wyglada:)

Do góry