reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

No chyba było jakieś przesilenie. I nasze mózgi się przesiliły i głupoty zrozumiały ;-).
Myszty mnie nie denerwuj i nie umieraj bo ta ZG zobaczy z kim ma do czynienia. :wściekła/y:NO i proszę o zdrowko dla MIkiego. :tak:
Ania_ajrakupiłam w koncu elektrolux - tzn pralkę :tak: A ja tez bym chciała taką imprezkę w knajpie ale juz fundusze nie pozwalaja :wściekła/y:
patrysiaoj kurcze szkoda z tym mieszkaniem.
Gosia, Zytka, Cloe, PR, Syneczki2, Margaritta, kluska, ania31, lolka, kropecka, myszka, Ania_ajra i cała reszta nie wymienionych całuski :tak:

reklama
maly juz spi moj m w pracy ... :confused2:

agawa - tez mnie to boli :-( biednemu zawsze wiatr w oczy ... :wściekła/y:
Kluska - wiesz co to nie jest spoldzielnia to jest taki budynek nawet nie wiem jak sie nazywa :zawstydzona/y: ale tam sa rozne dzialy a my weszlismy do pokoju w ktorym przydziela sie za punkty mieszkania albo od razu do wprowadzenia sie albo do kapitalnego remontu a o co chodzi w tych punktach to nie wiem :eek: troche pomieszalam...:-p

Kurde ,a ja mam doła:-(
Kryzys do teraz był dla nas tylko medialną propagandą ale wreszcie dosiegnął i nas:baffled:. Dzisiaj mąż pozwalniał połowe pracowników ( 5:-() biurowych, a fizyczni z 40 od poniedziałku do pracy idzie 8:szok:. Reszta jeszcze teoretycznie jest zatrudniona, ale jeśli nie będzie zleceń...:-:)no:
Ach... dół jak nie wiem.

Kluska 79 wiem co czujesz bo akurat moj M nie jest narazie zagrozony, i tak za pare dni wyjezdza, ale moj ojciec jest w tej samej sytucji . Mial isc na kolonoskopie i przelozyl termin bo sie boi ze jak pojdzie na zwolnienie, to go po prostu zwolnia. Spora grupa z tego zakladu idzie w odstawke. Niestety Polska znow spada na psy:no:

Kaskax25 -jak u Mateuszka rozwijało się zapalenie oskrzeli, miał gorączkę czy jakiś suchy kaszel, że poszliście do lekarza? Jaś czasem pokasłuje choć nie ma kataru ,nie gorączkuje, kaszel jest mokry...

Gosiu, a wiec zaczelo sie od suchego kaszelku, bez goraczki. Zrobil sie marudny placzliwy, nie spal. Tak przez dwa dni, potem dolaczyl sie katar i goraczka. Goraczka byla dla mnie sygnalem ze cos sie jednak dzieje, choc przewaznie przy zapaleniu oskrzeli nie mial temp. Sluchaj przy oskrzelach przy oddechu slychac charakterystyczne swisty, rzezenia. Kaszel zrobil sie mokry dopiero po antybiotyku, takze dobrze ze Jasiowi sie odrywa. Mam nadzieje ze jednak u was to nie to.

reklama
:-):-):-)
witam
I nas też dopadło,chorujemy wszyscy :wściekła/y:Najpierw starszy, potem Oskar a wczoraj my z moim m:wściekła/y:Dzieci maja zapalenie tchawicy.Obydwaj to samo.Starszak zaraził.A Oskar do tej pory tak sie dzielnie trzymał :wściekła/y:I teraz sie kurujemy.Starszy zadowolony bo mu się ferie o tydzien wydłużyły;-)
patrysia -nie denerwuj sie tak , wszystko sie
ułoży
annaajra-ile Michałek już ząbków ma??:tak:Super.My pozostajemy na razie na 6 i wiecej nie widać.
myszaaaa no to zdrówka:tak:i dla wszystkich choróbek:tak::-D:-D:-D:-D:-D
pozdrawiam:rofl2:

Do góry