reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Syneczki uu to tez nie ciekawie:-( może powinnaś podejść i prosic o zmiane leku?

A u nas po malutku na dworzu zrobiło sie cudownie to całe dnie dzieci spedzają w ogrodzie a mama na kopaniu sadzeniu sianiu gracowaniu i co tam jeszcze.....:-)czasami mam tak dość że:wściekła/y: Ale chcę żeby ładnie wygladało to musze sie poświecić:tak:
Pozdrawiam wszystkie

reklama
Syneczki - kurcze, biedaczek :-( a skąd ta choroba w przedszkolu - bo nie doczytałam ??
Ania31 - Ja musze się zebrać i uprzątnąć kawałek ogródka :-) Ale dziś widzę że się chmurzy :-)

A u nas rutyna :-D Mikołaj dziś ogląda Madagaskar :-) Wracamy doi pierwszych filmów które oglądaliśmy wspołnie :-) Mała przysypia w leżaczku :-D A ja próbuje ogarnąć ciuszki które dostałam :-) Same sukienki :-D I różowiutkie :-D

Niech Wam mili będzie wiosennie,
słonecznie i świątecznie.
Niech cieszą Wasze oczy
kolorowe pisanki i wielkanocne baranki.
Niech się w śmigus-Dyngus woda na Was leje,
A zając przyniesie radość, pokój i nadzieję.

Załączniki

• easter.jpg
    easter.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 42
jasne Myszko:-)
My wrócilismy od lekarza Kuba jest na wziewach juz od piatku mu podalam dzis lekarz potwierdizł ze ma brac dalej. Małż miał wrócicc po swietach niestety przeciąga się wszystko i bedzie później:-( Pogoda dopisuje to i pustki świeca

Wystarczy tu :-)

Ale spokojnie :-) Widzę że ucichło na maksa :-) Sama ostatnimi czasy nie wiem co pisać :-) Dzieciaki są wspaniałe... ale czasem mam ochotę wyjść i nie wracać :-)wnioskuje że to normalne :-D

Pozdrawiam i wracam do mojej dwójki z czego jedno płacze drugie marudzi :-)

Co do głosów - to za mało bym bestyje męczyła :-) chciałam pozamykać wątki na tajnym :-) Ostatnio ucichło i tam :-(

Myszko JESTEM OCZYWIŚCIE ZA

U nas po 4ro miesięcznej walce z mięczakiem przyszedł czas na ospę. W przedszkolu epidemia. Pierwszego z dwójki dorwało Oli oznakowany na główce wokół oczków, dłonie, usta :szok::szok::szok: stopy pośladki wokół narządu rozrodczego ale pomimo tego jestem z niego mega dumna w ogóle się nie drapał!!! niczym nie smarujemy łyka jedynie tabletki na tego konkretnego wirusa i takie małe śmieszne niebieskie by uśmierzyć swędzenie.
Teraz tylko czekam kiedy Amadeusza dopadnie.

reklama
Z okazji Dnia Dziecka, życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry