przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
kwiatuszek- w koncu sie wzielam za siebie bo ile mozna heh;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i sie pochwalic wam ciotki chcialam ze bylam przez 13 dni na kopenhaskiejwytrwalam ale jestem z siebie dumna
zlecialo 6 kg
no i do tego jeszcze po 100 brzuszkow dziennie a od nastepnego poniedzialku z brataowa zaczynamy kapusciana
![]()
u nas jak narazie nocnik się nie sprawdzaOliwka ślicznie dziękuje zażyczenia:-)
Impreza dwulatkwa udana Oliwka przeszczęśliwa całym zamieszaniem Dostała od nas lalkę dzidziusia którapłacze ssie smoczka podrzucana smieje sięi sama zasypia, tyle że jakoś nie rusza ją zabawka za to Julka zachwyconaprzejeła prezent
Dziś zaliczyliśy bilans dwulatkaWszystko ok, choć bałam się że nic z tego nie wyjdzie Oliwka płakała i nie dała się dotknąc dzikusek mój mały
I co najważniejsze zaczęla załataiać się na nocnikPampersy używamy tylko na wyjście i na noc no wkońcu
![]()