reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Justyśku przykra sprawa :-(wśród tych czarnych chmur widzę jeden pozytyw: że mąż się nie zgubił... czasem są takie sytuacje, że wszystko idzie nie tak, kiedyś mi zgubili bagaż na lotnisku, na szczęście w nocy przyleciał.... najważniejsze, żeby wytropili, gdzie się w ogóle znajduje
Syneczki takiego szefa to można mieć :-) może kolejny krok, to zaproponuj bonus za fakt, że przychodzisz do pracy :-D

reklama
Cześć dziewczyny!:-)
Byłam dzisiaj na zakupach w galerii i w końcu kupiłam zaległy prezent dla mojego Adama. Zobaczymy, czy mu się spodoba.:oo: Przy okazji kupiłam sobie lody:-D i zajrzałam do Douglas. Upatrzyłam sobie nowy zapach… ;-)
A z Michasiem już lepiej, choć ma jeszcze katar.:yes:
Wczoraj udało mi się nakłonić mojego m do umycia wszystkich okien w domu!:-D Uuu… radocha!:-D

Mysza – a gdzie się tak długo podziewałaś? Co nowego u Was? Daj częściej o sobie znać Ulu!
patrysia – daj koniecznie znać jak przyjdzie ten komplecik z Allegro, no i kiedy się wprowadzacie???:-)
Rekinasia – dużo zdrówka dla Igorka! Mam nadzieję, że jest już lepiej?
Syneczki2 – miło słyszeć, że z Oliwerkiem już w porządku! No i co za śliczne bobasy sobie wstawiłaś… Szef nagrodził Ciebie chyba za szczerość… super!:wink:
ulenka507 – jak zdrówko i samopoczucie?
Gosia 78 – witaj Gosiu w wakacyjnym nastroju!:-D
Zytka – o rety… co za pech!:hmm: Oby Karol wrócił jak najszybciej cały i zdrowy, a bagaż się znajdzie – zobaczysz! Zapewne potrwa to trochę, ale gdzieś musi być! Na szczęście przyjechali Twoi rodzice… zawsze to trochę lżej. Ściskam Cię mocno!
przyszlirodzice – czyżby to była dolna czwórka?

Pozdrawiam Was wszystkie!

tak dolna 4:) i mowie juz do mojegoze Amelka moa kolejnego zeba i powtarzal;am mu to 3 razy bo jak ostatnio miesiac temu mu mowilam z emloda ma 2 trzonowce to nie iwem czy nie slyszal czy nie chcial slyszec i ostanio do mnie pisze zdziwiony czy ja wiem ze dziecko ma trzonowego zeba a ja do niego mowie wow ale odkrycie nawet 2 i 3 w drodze :angry:

Witajcie dziewczyny chcialam tylko napisac ze nie mam jak narazie czasu :-(
Ale mamy juz pieniazki....
wierzylismy sprzedajacym na slowo! wiec okazali sie super uczciwymi osobami.... :tak:
teraz tylko czekamy az wlasciciele sie wyprowadza ale wczesnej ugadalismy sie w ktorys dzien na kawe zeby wszystko obgadac....
ale mysle ze za minimum 2 tyg sie wyprowadza bo dostana materialy na budowe i musza tego pilnowac:tak:
a teraz zmykam :happy:

Ania_ajra - jaki zapach sobie upatrzyłaś?? z Igorem znacznie lepiej, 2 wieczory miał temperaturkę, ale teraz tylko trochę ciagnie noskiem
Patrycja pstryknij foty, jak tylko się wprowadzicie. czy to twój brzusio w awatarze?? :szok: coś ty tam naskrobała?? :-D
Przyszlirodzice heheh też mam taką przypadłość, opanowałam do perfekcji szutkę udwania, że słucham, nawet kiwam głową, zdawkowo odpowiem, niby zadam pytanie, po czym za chwilę pytam o tę sprawę :-D M to doprowadza do szału, ale potrafię też bardzo uważnie słuchać i pamiętam w szczegółach, co też nie wszystkich cieszy, bo trudno mnie omotać :-)

Ulenko witaj po ldugiej nieobecnosci :-D fajnie ze Gabi sypia cale noce i ze nawet pampek suchy za dzien :tak: zagladaj w miare czesciej ;-)

Gosiaczku jejku ale Ci zazdroszcze tego pobytu no i zdjec nie moge sie doczekac :tak::-D mmmmmmmmmm ale sie rozmarzylam :rolleyes2:

Zytko kurcze to przykro co spotkalo Twojego m no i Was czekajacych
mam nadzieje ze wszystko sie odnajdzie :tak:;-)

syneczki jeeee Ty to masz tego szefa fiu fiu fiu :-D:-D:-D

anna ajra - no to fajnie ze naklonilas swojego m do umycia okien... za niedlugo i mnie beda czekaly wszystkie okna bo nawet jakbym poprosila mojego to wiem ze musialabym poprawiac - choc wiem ze by sie staral wiec nie chce go juz zniechecac :-D a lody to ja jem prawie caly zcas a w szczegolnosci wloskie :tak::tak::tak:
co do kompleciku no jeszcze czekam :-) mysle ze jutro juz powinien byc... a co do wyprowadzki to tak jak pisalam posta wczesniej :tak:;-)

rekinasia kochana ja bede cykac nawet foty w trakcie pracy i zeby nie bylo ze sie obijam to nawet m naklonie zeby mi cyknal fotunie :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no a tak to moj brzusio na nk widac wiecej :-D:-D:-D

helol laski :)
patrysia juz nie dlugo sei wprowadzice ale fajnie :)
rekinasia- ja udaje ze nie slysze jak on zaczyna swoja gadke o samochodach
syneczki- tez bym takiego szefa chciala hehe ale nie mam tyle urlopu:(
ania- i jak mezowi podobal sie prezent?
ulenka- wy to macie dobrze z ta gabi amelka to wola siku jak juz zrobi albo wola posiedzi an nocniku i nic nie robi;/

Witajcie!
U mnie gorzej :baffled: mam biegunke i normlanie masakra jest ogolnie rzecz biorac :no:

Ubranko dla Sewcia przyszlo- Boze on w tym wyglada normlanie bosko!!!
jak zrzuce na kompa to oczywiscie sie pochwale :tak:

Cześć dziewczyny!
U nas po staremu, choć dziś w nocy Michaś kiepsko spał… o 3 się obudził i co chwila do niego chodziłam. Nawet mleko dałam, które wypił… zasnął dopiero o 5 i spał do 8:30
A żeby nie było nudno miałam jakieś dziwne, nietajne sny… och… brrrr…
Michaś jeszcze zakatarzony, ale radosny i chętny do wygłupów. Nie trzeba go do tego namawiać – chyba jak każde dziecko…
A tak w ogóle, to Misiek nauczył się odkręcać butelki, kubki, słoiki, tubki i wszystko co ma gwint. Nie wiem, czy wasze dzieciaki też tak mają???

patrysia – za minimum dwa tygodnie, to całkiem szybko… My czekaliśmy na mieszkanie 4msc. Czekam zatem na fotkę Sewcia z nowych ciuszkach. Śliczny nowy awatar!
O rety… biegunka… Mam nadzieję, że to nie jelitówka… Daj koniecznie znać, jak się czujesz! Zdrówka życzę!!!
Rekinasia – najnowszy Hugo Boss, flakonik jest prostokątny. Nie widziałam go jeszcze w sieci. Fajnie, że Iguś dochodzi do siebie.
przyszlirodzice – prezent owszem, spodobał się i „nawet” rozmiar był dobry.

Pozdrawiam!

reklama
anna ajra - Sewek zakreca butelki hihih :-D czy to jelitowka to nie wiem ale jest masakra ... na szczescie nie wymiotuje :no: bo tego bym juz nie zniosla...
jak narazie to tylko ja mam biegunke nikt inny chyba ze ja jestem pierwsza :baffled:
albo faktycznie zjadlam cos :sorry2: no tak szybko - ciesze sie bo bedzie wiecej czasu na remont i na przygotowanie kacika dla Nikolki :-D No i osobnego pokoju dla Sewcia.... (do ktorego kiedys dojdzie Niki) :tak:

No ale bylam zis na spacerku bo szkoda mi bylo kisic Sewcia w domku ale trzymalam sie blisko domku co jakby mnie tak przycislo to szybko leciec :sorry2:

Do góry