_white_wall
Fanka BB :)
ja się ostatnio wkręciłam w przygody merlina [emoji1787] oglądałam zawsze w telewizji, więc teraz zrobiłam sobie taki powrót do przeszłości [emoji178]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nic nie robię ciekawego oprócz robienia za wdrapywak dla córki ale prenatalne mam w piątek więc może dowiem się kto tam się chowaU mnie też nic ciekawego. Obijam się codziennie, czekam na lepsze dni i jakoś tak czas leci. Wizytę mam dopiero za 2 tyg więc dłuży mi się strasznie... I generalnie nic mi się nie chce może w 2 trym dostanę werwy
Nic sie nie stało, nie mogłaś wiedzieć i dokładnie tak, będę ucinała temat, troche już przetestowałam wiekszosc ludzi chyba nie myśli o pewnych sprawachPrzepraszam. Nie pomyslalam a otoczenie jak juz sie dowie to zlej a telefonow nie odbieraj a jak temat jeden bedzie to Odrzuć. Ja taka mila potrafie byc jak ktoś mi Dokucza
Przepraszam. Nie pomyslalam a otoczenie jak juz sie dowie to zlej a telefonow nie odbieraj a jak temat jeden bedzie to Odrzuć. Ja taka mila potrafie byc jak ktoś mi Dokucza
O której masz? Będziemy się razem stresowaćJa też nic nie robię ciekawego oprócz robienia za wdrapywak dla córki ale prenatalne mam w piątek więc może dowiem się kto tam się chowa
Ja też w piatek mam prenatalne, o 10.30 a Ty?O której masz? Będziemy się razem stresować
Na 9:30 a ty? Będzie dobrzeO której masz? Będziemy się razem stresować
Ja też w piatek mam prenatalne, o 10.30 a Ty?
Ja mam o 12, to Wy będziecie juz poNa 9:30 a ty? Będzie dobrze