sylwiadublin
Zaangażowana w BB
Pięknie gratulacjeW końcu są !
Chyba jakiś okruch się wgryza powoli
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie gratulacjeW końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
Czekamy razem z Tobą, pewnie niedługo się pojawiąMoich jeszcze nie ma
W końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
gratulacje nudnej ciąży życzę i wracaj nie szybciej niż po rodzeństwoW końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
Mam nadzieję, że niebawem się pojawią i będzie dziś podwójny powód do radościMoich jeszcze nie ma
Wspaniałe informacjeW końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
Cudownie, gratulacjeW końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
U mnie było identycznie. Jak poznaliśmy się, kwestia, że chcemy zyć razem, że chcemy być małżeństwem i na pewno dzieci, to były nasze najważniejsze tematy w pierwszym m-cu bycia razem. Mieliśmy 22 i 24 lata naszym marzeniem był związek na zawsze, i to czy nasza wizja jest wspolna i spójna było kluczowe.Zastanow sie bardzo dobrze czy dasz rade zyc bez dziecka. Bo jesli nie to te klotnie w przyszłości beda polegać na wypominaniu tego ze on dziecka niechcial..
Ja osobiscie zawsze chcialam dzieci i zawsze pytalam o to partnerow. Jesli mowil ze nie albo kiedys to rezygnowałam z tego zwiazku. Niewyobrazam siebie czekac i ciagle prosic sie o rozmowy . Jedna konkretna rozmowa powie wszystko.
Moj maz odrazu powiedział ze chce dzieci albo przed slubem albo odrazu po. I to byla rozmowa jak znalismy sie 3 miesiace dopiero