klaudia 87
Zaciekawiona BB
Witam. Ile przed cc powinnam odstawic luteine?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 15go jest na urlopie. To piąte cięcie. Już 28 listopada szpital wiec 29 będzie rozwiązanie. Tak naprawdę to niewiadomo czy nie wydarzy się to wcześniej dlatego tu napisałam...A nie możesz zadzwonić dopytać?
A Ile zalecił lekarz?Witam. Ile przed cc powinnam odstawic luteine?
Właśnie nic nie mówił. Ja zapomniałam zapytać...A Ile zalecił lekarz?
Dobrze. W sumie chodzi mi o to czy nic nie będzie dziecku jeśli będę orzyjmowac do końca...?Właśnie nic nie mówił. Ja zapomniałam zapytać...
A nie możesz zadzwonić dopytać?Właśnie nic nie mówił. Ja zapomniałam zapytać...
Do 15go jest na urlopie. To piąte cięcie. Już 28 listopada szpital wiec 29 będzie rozwiązanie. Tak naprawdę to niewiadomo czy nie wydarzy się to wcześniej dlatego tu napisałam...A nie możesz zadzwonić dopytać?
To zadzwoń do szpitala i tam zapytaj.Do 15go jest na urlopie. To piąte cięcie. Już 28 listopada szpital wiec 29 będzie rozwiązanie. Tak naprawdę to niewiadomo czy nie wydarzy się to wcześniej dlatego tu napisałam...
Racja. Tak zrobię. DziekiTo zadzwoń do szpitala i tam zapytaj.
Racja. Tak zrobię. Dzieki