reklama
WeronikaLat
Fanka BB :)
Ja biorę rano i wieczorem, ok 8 i 20Dziewczyny jestem w 27 tygodniu ciąży i lekarz przepisała mi luteine dopochwowo 2x1 na twardnienie brzucha tylko nie dopytałam co ile godzin mam aplikować tą luteine. Jak to było u was?
Ja mam 2 razy dziennie . Rano po przebudzeniu o 7 i wieczorem o 19 lub koło 20.Dziewczyny jestem w 27 tygodniu ciąży i lekarz przepisała mi luteine dopochwowo 2x1 na twardnienie brzucha tylko nie dopytałam co ile godzin mam aplikować tą luteine. Jak to było u was?
kaha216
Moderator
Hej, mam pytanie! Jestem w 10tc biorę urogestan - luteine dopochwowo 2x dziennie. Oprócz tego, że mam po niej białe gęste upławy które są resztkami tabletki, oraz wodnista wydzielinie, oprócz tego w resztkach tabletki pojawiły się żółte grudki, takie jakby nitki... czy to normalne? Też tak miałyście? nic mnie nie boli, nie piecze, nie swędzi, ten żółty glutek w zasadzie występuje tylko w reszcie tabletki ktora niestety często jest na wkładce. Czy któraś miała podobnie?
Balbina90
Ja biorę utrogestan (nie wiem czy to to samo ). Tez mam białe upławy po tabletce, a później wodnista wydzielinę i też mam takie grudki czyli mam bardzo podobnie do Ciebie. Ale mnie chyba luteina już uczuliła, albo mam infekcje. Byłam u gina mówi że infekcji nie widzi, ale dyskomfort i właśnie te grudki mnie niepokoją. Mam nadzieję, że to uczulenie.Hej, mam pytanie! Jestem w 10tc biorę urogestan - luteine dopochwowo 2x dziennie. Oprócz tego, że mam po niej białe gęste upławy które są resztkami tabletki, oraz wodnista wydzielinie, oprócz tego w resztkach tabletki pojawiły się żółte grudki, takie jakby nitki... czy to normalne? Też tak miałyście? nic mnie nie boli, nie piecze, nie swędzi, ten żółty glutek w zasadzie występuje tylko w reszcie tabletki ktora niestety często jest na wkładce. Czy któraś miała podobnie?
reklama
reklama
Balbina90
Tak, takie żółtawe.ojej, zle napisalam UTROGESTAN te grudki są żółte, tak?