reklama
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
NowaNatka, co prawda nie jestem w ciąży i dopiero się staramy, ale też biorę luteinę dopochwowo. Obserwuję po niej podobne objawy co Twoje. Normalnie śluz taki kremowo-wodnisty zalewał mnie na dzień przed lub w dzień @. A teraz od kilku dni jest tego tak dużo, że po nocy budzę się cała mokra i aż uda mam całe zalane, a jestem dopiero w 22dc. (cykle mam 30-32dniowe).
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Nie jestem w stanie stwierdzić jak generalnie luteina wpływa na śluz, bo biorę ją pierwszy raz, w dodatku w cyklu stymulowanym i pierwszy raz długofalowo sprawdzam śluz (wcześniej nie miałam co sprawdzać, bo miałam cykle bezowulacyjne i śluzu też nie było). Jednak mimo tego, że wcześniej nie obserwowałam śluzu, to nie miałam takiego zalewu, jak teraz. Po prostu rano mam wrażenie, że albo się posikałam, albo okres dostałam. Generalnie clo wysusza, więc mój zalew musi być spowodowany luteiną. Nie jest to fajne 
Dzień dobry, jestem tu nowa i nie wiem, czy w dobrym miejscu piszę. Jestem w 8 tc i niestety nie mam możliwości skontaktować się z lekarzem prowadzącym (nie mam do niego numeru),a wczoraj zdarzył mi się niezwykle obfity upław. Właściwie to była to woda. Równiez przyjmuję luteinę dop i wcześniej miewałam wodniste uplawy+resztki tabletki, ale wczoraj miałam całą bieliznę mokrą. Oczywiście w internecie wiadomo, co przeczytałam. Wizytę mam jutro. Czy którejs z Was zdarzaly się na tym etapie ciąży tak obfite, wodniste wycieki i z ciąża było ok?
Z góry dziękuję za odp.
Z góry dziękuję za odp.
reklama