reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łukaszek 25tc waga 540g ur.22.12.2011

reklama
u nas jakos leci po wizycie u dr rehabilitacji zasugerowano nam mpdz i zwiekszono rehabilitacje ..nocóżzobaczymy jak bedzie bedziemy cwiczyc!
mały wcina słoiki ale ma swoje smaki.....uwilebia spac w rogalu kocykowym w tula sie w niego ze nie wiem czy oddycha im ciasniej i bardziej przykryty tym lepiej ..smieje sie cudnie i "gada" tez cudnie! mamy pozwplenie na engerix i pneumokoki a reszta nie wiem kiedy bo nie mam zamiaru go szczepic.....

oj ciocie no dawno nas nie było faktycznie....cwiczzymy i cwiczymy i cwiczymy -mały całkiem sobie radzi obraca sie na brzuch i z powrotem-podpiera wysoko na rekach nawet zdarza sie ze ustawi ssie w czworaki i sie buja. mówi-baba mama dada i tam po swojemu. zebolów jeszcze nie ma ale widac ze go dzisełka swedza....smieje sie cudnie i jest rozkoszny. apetyt dopisuje prawie mamy 8kg -10miesiecy urodzeniowych a prawie 7korygowanych. z mniej ciekawych wiesci to podejrzenie jaskry i w zwiazku z tym mamy miec nadanie w uspieniu czyli 3dni szpital-eh.poza tym dr rehabilitacji obserwuje i nie wyklucza porazenia nózek zwłaszcza lewa jest nie ardzo fajna -ogólnie stwierdziła ze jest niejasny i zobaczymy jak bedzie. mówiła by wstrzymac sie ze szzczepieniem infanrixem i polio a neurolog pozwala szczepic -jestem skołowana i spedza mi to sen z powiek o boje sie zaszczepic i nie zaszczzepic...
pozdrawiamy kochane ciocie.

reklama
Do góry