reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łukaszek 25tc waga 540g ur.22.12.2011

Twoj Lukaszek urodzil sie w tym samym dniu co moj Oskarek :tak:
22 grudzien :cool2: ohhh pamietna data...
to obydwie mialysmy duzo stresu na swieta
tylko ze ja rok wczesniej...

reklama
aurelia-też jestem pod wrażeniem ze mój mały tak sie dzielnie trzyma...w ogóle jestem pod wrażeniem-przecież to takie malizny i już tak wczesnie musza walczyc infekcjami rurkami wkłuciami itp. a to dopiero początek.....ukłony wszystkim maluszkom! za to ze są takie dzielne!

Cieszę się, że jest lepiej. Nadal trzymam kciuki za małego Łukaszka! Oby tak już zostało, oby już było z każdym dniem lepiej.

Melanie kochana nie martw sie ta sina pręgą na czole moze malutkiemu naczynko pękło... jeremek miał powieke sina i i pod oczkiem duzego sinca wygladało jakby mu ktos oko podbił ... lekarz powiedział ze to drobnikutki wylew ale ze to z naczyn włosowatych.... Jeremek nie miał wylewów w główce a bardzo sie bałam i nawet wymusiłam trzeci skan główki dla pewności....
Łukaszek jest poprostu cuuuuuuuuuuuuuuudny ... tylko go tulić i tulić... zapytaj kiedy bedziesz mogła go kangurowac...
Jeremka dostałam tego samego dnia po porodzie jakieś 7 godzin po urodzeniu...
Póżniej kangurowalismy sie codziennie ... pielegniarki miały duza wprawe w wyjeciu maluszka z aparatura i włożeniem mi go pod koszulke ... i tak siedzielismy ja na fotelu a Jeremus na gołym cycu spiąc spokojnie :)
Przyulam Cie mocno !!! i mysle codziennie o Was ... duzo siły !!!!

amethys-dzieki kochana mam nadzieje ze to to i nic bardziej poważnego-poprostu sie o niego boje .......jeszcze troche przed nami i chciała bym by był stabilny i nic sie niepokojącego nie działo-hmmm łatwiej powiedziec i zyczyc sobie w teorii niż z praktyką.......ludzie tez sie nie moge doczekac az mi go połazą -chyba sie popłacze...bede czekac cierpliwie na razie niech dojdzie do siebie po chorobie....

Melanie, mam nadzieję, ze Twój maluszek szybciutko sie ustabilizuje
O naczynko spytaj, bo u mojego Franuli tak właśnie zaczął sie tworzyc naczyniak.
Życzę Ci duuuzo siły, bo przed Wami jeszcze długa droga..

reklama
kurde! ale mam dzis stresa ....boje sie tam dzis jechac bo nie wiem co dzis usłysze....chodzi o to ze albo mam przeczucia ze cos gorzej albo poprostu sie boje usłyszec ze jest cos nie tak ...a nakreca mnie ten siniak na czole....boze jak mu sie wylewy powiekszyły to koszmar......mowie wam psychika ludzka jest wredna podaje takie scenariusze ze nic tylko isc i sie leczyc....miałam chcwile spokoju w głowie to znowu zaczynam panikowac....zdaje sobie sprawe ze tak jest ale wkurza mnie to...  pewnie wynika to w duzej mierze z lęku o małego by mu sie nic nie działo-cholera tylko ze nic nie moge zrobic tylko czekac.....a to jest czasem bardzo trudne....widze ze dzis cała chodze bo warcze na mojego starszego synka a on niczemu nie jest winien...chyba wezme cos na uspokojenie.....dam znac co i jak...

Do góry