reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kochane coś mi nawalał internet ale mogę wkońcu do Was napisac i zajrzeć co u Was się dzieje bo się stęskniłam za Wami BARDZO

marka1307 Oby nasze kochane fasoleczki Aniołeczki zesłały Nas wszystkim wspaniałe i zdrowe rodzeństwo,każda z nas by tego BARDZO chciała.Masz bardzo kochana miłe wspomnienia od swojego aniołka,ze było takie uderzające podobieństwo do Twojego męża.

Bibiana Nie miał ale MA nadal podobną bródkę męża.każde nasze dzieciątko jest z nami i przy nas,oni zmienili tylko miejsce zamieszkania ale są przy nas nadal.Ja to czasami tak rozmawiam z mężem jakby nasze dzieciątko przy nas było kochana,czuję jego obecność.Będą zawsze przy nas,i warto sobie tak wspominać,marzyć bo to miłe uczucia.I nie wzbraniajmy się przed tym bo wiadomo że nasze dzieciaczki są dla nas naszymi skarbami.

Monila To jest twój skarb i nie dziwię Ci się że tak to wszystko przeżywasz.Masz do tego prawo,ja miałam również zamiar walczyć ze swoją gin ale stwierdziłam że to nie ma sensu,nic na nią nie mieliśmy,w karcie w przychodni było wszystko ok bo sprawdzał to mój obecny lekarz.Chyba nie mielibysmy szans aby wygrać bo nie ma dowodów na nic,a w tej kwestii się nic juz nie zrobi.Twój sen może i jest jakims znakiem od Twojego aniołka,ale sama nie wiem jak Ci go mogę objasnić.Napewno dużo myślisz o tym wszystkim,zastanawiasz się gdzie był błąd,kto zawinił.Każda ma wiele takich podejrzeń i swoich mysli kochana.My wszystkie bysmy chcieli znać cała prawde dlaczego?,po co?,czemu?Ale nie znajdzieym odpowiedzi na pewne zbyt trudne pytania dla Nas.

dominikaknika Tak się bardzo cieszę że z Julcią jest wszystko dobrze.Uściskaj córcie od cioci :-)

Bishopka Trzymam za Was BARDZo mocno kciuki,i oby wszystko się jak najlepiej skończyło.Dla kochanego Szymusia zapalam Swiatełeczko w dzisiejszym tak ważnym dla niego dniu
[*] Piękny ten znicz kochana kupiłaś dla synka.

Gosiu Wiem że żadne słowo,żaden gest nie usmierzy Twojego bólu,wiem jak jest cieżko,nic nie zastapi nam naszych pociech :-(( Jesteśmy z TOBA zawsze,śmiało pisz co leży Ci na sercu,tak bym chciała Ci pomóc,uśmierzyć Twoją rozpacz kochana.Musisz być dzielna i silna.

Kochana Nataleczko tak Nas bardzo ciebie brakuje,tęsknimy i BARDZO CIĘ KOCHAMY nasz skarbie
[*]
Dla wszystkich aniołeczków niebiańskich
[*]

reklama
Bishopka kochana slicnzy znicz ... my Karolkowi kupilismy tez na baterie ale tekie duze serce białe ;-) jak zrzuce fotki na lapka to wstawie ...

Mamo Natalki wiem ze teraz chocbym nie wiem co robiła nie dowiem sie kto zawinił choc w 100% jestem pewna ze to ten lek zawinił .. ale niestety z lekarzami nie wygram , bo nawet jesli cos spascili i tak juz to jest napewno zatuszowane .... musze poczekac do spotkania z moim syneczkime on napewno mi powie co sie stało ...

Witam wszystkie moje kochane kobietki porannie :-)
Milutkiego dnia Wam życze

Monila twój aniołeczek w Niebie napewno wszystko Ci wyjśni bo wie najlepiej co było przyczyną i jak się to stało.Głowa do góry kochana,teraz musimy być tutaj zna ziemie,musimy żyć i starać się z całych sił byc silnym na wszystkie przeciwności losu.Ściskam Cie BARDZO mocno ;-)

Witam sie i ja.
Wstałam rano, posprzątałam mieszkanie, teraz pralka kończy prać, a ja mam wolne od robót :-) Mogę pisać do woli:-)
Miłego dnia Wam życzę.

Witam

Bishopka kochana ty juz od rana na nogach i tyle juz zrobiłas :szok: to teraz odpoczywaj :-)

u mnie dzis dobre sie konczy ... do pracy na 14 dzis i jutro ... a pozniej juz do konca miesica bez wolngo ....ale dam rade :-)

Miłego dnia kochane

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

Monilko, od ciąży z Szymonkiem spać nie mogę. Teraz nie spię w dzień, to zasypiam ok. 22 i wstaję około 6:30 :szok:a w związku z tym, że dzieciaki wstają do szkoły, to ja ogarniam, o ile mi się chce, a potem siedzę. Dziś mam obiad, to też robić nie muszę. Mój tatuś zrobi mi pysznych pierożków :-)

to prawie kochana tak jak i ja,masz juz wolne też posprzątałam,pranko zrobione,jeszcze aby smieci wynieść i pracy takiej wiekszej koniec na dzisiaj.Obiadek mam z wczoraj a co masz na obiadek ciekawego?ja wczoraj gotowałam kapuśniaczek.Byłam wczoraj u córci,wyrzuciłam juz kwiatka ze wszystkich świętych bo już padł,ale jak na takie pogody to się długo bardzo trzymał.jedynie co to mojej mamy się dobrze trzyma kwiatuszek ale jest innego rodzaju i troszke ciemniejszy.Pójdziemy do niej jutro,pozapalałam światełka i jutro będą się kończyć więc zapalimy nowe.

A tak wygląda domek mojej córci kobietki
[*]

Załączniki

• Zdjęcie1077.jpg
    Zdjęcie1077.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie1075.jpg
    Zdjęcie1075.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to prawie kochana tak jak i ja,masz juz wolne też posprzątałam,pranko zrobione,jeszcze aby smieci wynieść i pracy takiej wiekszej koniec na dzisiaj.Obiadek mam z wczoraj a co masz na obiadek ciekawego?ja wczoraj gotowałam kapuśniaczek.Byłam wczoraj u córci,wyrzuciłam juz kwiatka ze wszystkich świętych bo już padł,ale jak na takie pogody to się długo bardzo trzymał.Pójdziemy do niej jutro,pozapalałam światełka i jutro będą się kończyć więc zapalimy nowe.
ja mam łazanki, też z wczoraj i żurek :-) a do tego tatuś robi mi pierożki ruskie.

reklama
o proszę to swietny obiadek,ja mam jeszcze troszkę zamrożonych pierożków z mięskiem,kapustą i grzybkami
:-)Zawsze jak robię piergoi to więcej i wtedy zamrażam a póżniej tylko wyciągam i zajadam :-)

Zakupiłam w sklepie ostatnio mała choineczkę w sklepie,zaraz prześlę zdjęcie.Nie jest tak dobrze rozwinieta bo tylko tak troszke ją rozłożyłam,przy ubieraniu dopiero będe się bardziej starać :-)
Zdjęcie1070.jpg

Do tego kupiłam małe bombeczki srebrne i różowe,mały łancuch i takie aniołeczki,ale jeszcze się zastanowie czy je dołoze do choineczki bo są troszkę przy duze.Muszę znaleśc inne aniołki,myslę że takie ozdoby bedą się dopiero pokazywać po sklepach.

Zdjęcie1071.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry