reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Dorka jesteś :-) śliczny domek Michasia

Kochana będzie dobrze, bo my tu wszystkie kciuki za Ciebie trzymamy:tak: ucałuj dzidzie od e-ciotek:-)

Cześć Dziewczyny

Jakoś ostatnio nie do życia jestem. Niby wszystko dobrze ale opanowało mnie totalne "niechciejstwo" lub też "tumiwisizm".

Bartkowa przytulam mocno
Dorka śliczny domek Michasia. Trzymam mocne kciuki, będzie wszystko dobrze.

Dla przedszkola
[*]

hej dziewczyny ja dzisiaj troche pozno ale jestem:)

dorka śliczny ma Michaś domek, odganiaj czarne mysli od ciebie, teraz sie uda wiem o tym:):):):)

bartkowa trzymaj sie kochana, przytulam mocno:*

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Witam się przy kawusi:)
Wiecie myślałam,że najgorszy będzie początek a tu im dalej w las tym gorzej się boję.Każą mi robić badania o których nie mam zielonego pojęcia na co ,po co. Ale mam świetnego prowadzącego który mi wszystko tłumaczy-gosiulek73 ;)
A tak na poważnie to mam już namiary na Profesora Czajkowskiego więc mam zamiar w przyszłym tygodniu się do niego wybrać na wizytę i tego się będę trzymać -dziękuję dziewczynki za rekomendacje.
dorka895 bardzo się cieszę,że do nas zajrzałaś i dałas znać co u ciebie oczywiście wszystkie do samego końca będziemy trzymac kciuki za ciebie i twojego "groszka" teraz już będzie dobrze pewnie przełomowym był dla ciebie 21 tc ale teraz to już z górki.Pomniczek piękny i aniołki cudne.Mam nadzieję,że jak urodzisz pochwalisz się swoją pociechą.

powiek..jpg

nie moge wkleic wiekszego:(zaraz napisze wazniejsze informacje

Pisz Aga koniecznie na pewno przekażę i podam rodzicom,niech też to zrobią i reszcie rodziny.Chociaż powiem Wam,że przerażające jest to ,że już prawie w otoczeniu każdej z nas znajduje się ktoś komu trzeba pomóc.Ja mam sąsiadkę która zbiera na córeczkę czemu nasze państwo musi być tak do du...py żeby nie móc pomóc takim rodzicom.Przecież Fundacje same nie dadzą rady a Oni jeszcze będą krytykować tak jak Owsiaka:(

My własnie wróciliśmy ze spaceru.Ślisko bardzo....
Malinka a dzwoniłaś już do profesora? Jak wyznaczy Ci ta pani z rejestracji długi termin to powiedz jaka sytuacja że chodzi o clexan itd. Na pewno umówi wtedy wcześniej albo przełaczy do profesora.Główka do góry.Bedzie dobrze.Tylu świętych się za Was modli...:tak:

reklama
agnieszka ja juz przeczytalam i wyslalam esy do wszystkich, mam nadzieje ze przekaza i pomoga

dzisiaj wolne, obiadek juz prawie gotowy i zaraz jade do ksiegowej dac krs i do Nikoli, ostatnio tak zasypalo pomniczek ze bylam przerazona, nie dalo sie dojsc...a jak wracalam po odsniezaniu to wygladalam jak balwan:) zobacze jak dzisiaj bedzie

Do góry