reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Weronika się nie odzywa...też to powiązałam, jej wpis na FB jest jasny :-(

Weroniko, pamietaj, ze my tu jestesmy i mozesz na nas liczyc!!!

(*) Kubusiu
(*) Alu
(*)Wojtusiu
(*)Aniołki

U nas też słoneczko piękne.

Sylwuś- nie uciekłam z powodu zdjecia, super wyglądasz...Postaram sie z domu umieścic jakieś swoje...
Mam nadzieje, ze wy nie uciekniecie.

A co tam w Twoich okolicach sie dzieje, widziałam na FB straszne rzeczy...Boję sie tej wody strasznie, przy ostatnich wylewach u nas naoglądałam się miejscowości podtopionych, a jak widze takie zdjecia to mnie przerażenie ogarnia.

Ostatnio u Wojtusia był ktoś, nie wiem, kt. Ale w czwartek ktoś zapalił mu znicza, i w sobotę też. tak sie ucieszyłam. Nie wiem kto, bo ciocie to raczej nie były, zawsze wspomną, ze zajechały. Ale tak mi się miło zrobiło, ze ktoś mojego Okruszka odwiedził. łzy w oczach ze wzruszenia sie pojawiły. Głupia jestem, ale mówię Wam, ucieszyłam sie, jakbym jakis prezent dostała.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z pochmurnej Norwegii. Wczoraj przesiedziałam cały dzień na cmentarzu. Chciałam w ten dzień być blisko Ali. Sylwetka myślałam też o Twoim Kropku. Mam nadzieję, że w ten szczególny dzień nasze maluszki trzymały się razem. Wiolu u mojej malutkiej też ktoś od czasu do czasu znicze zapala i sprząta te wypalone. Nie mam pojęcia kto to robi ale tak jak i Tobie miło mi się robi że ktoś myśli o moim słoneczku.

reklama
Wiolu nic w tym głupiego.chyba każda z nas cieszy sie gdy ktoś pamięta o naszych Malenstwach

Synku dzis miałbys 14 miesięcy a ja tak bardzo tęsknię i kocham (***)

Do góry