reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Tylko i wyłącznie Artur Wdowiak drogi ale skutecznyDrogie staraczki leczace sie w Lublinie. Kogo polecacie do leczenia zaburzen owaulacji i problemow z zajsciem w ciąze? Niestety nie mam mozliwosci wyjazdow Warszawa, Bialystok czy inne miasta...
Jestem u niego i ciagle naciaga mnie na insemi a problem udalo sie rozwiazac encortonem. Teraz pojawil sie problem z pękaniem pecherzyka a on zamiast zastosowac cos na stymulacje od razu chce mi robic laparo oczywiscie prywatnie. Noe jestem x niego zadowolona.Tylko i wyłącznie Artur Wdowiak drogi ale skuteczny
Cukierkowa20pare
A no chyba że tak, mi pomógł bez zbędnego naciągania i dzięki niemu leci prawie 5 miesiącJestem u niego i ciagle naciaga mnie na insemi a problem udalo sie rozwiazac encortonem. Teraz pojawil sie problem z pękaniem pecherzyka a on zamiast zastosowac cos na stymulacje od razu chce mi robic laparo oczywiscie prywatnie. Noe jestem x niego zadowolona.
WiosennyTulipan
Ja polecam dr Marlenę Kaczmarczyk z provivo.
Cukierkowa20pare
A gdzie będziesz robić połówkowe?Ja polecam dr Marlenę Kaczmarczyk z provivo.
Dzieki. Wlasnie zamierzac uciec z ovum bo odnosze wrazenie ze tam to tylko naciagaja na kaseJa polecam dr Marlenę Kaczmarczyk z provivo.
A moze powiedziec jaki byl u ciebie problem?A no chyba że tak, mi pomógł bez zbędnego naciągania i dzięki niemu leci prawie 5 miesiąc
WiosennyTulipan
A gdzie będziesz robić połówkowe?
U niej już raz ją „zdradziłam” poszłam jeszcze do innego lekarza na to pierwsze genetyczne i u niej było 100 razy lepiej
reklama
Jaki problem u Cienie rozwiazala? Bo u mnie problemy z pękaniem pęcherzykaJa polecam dr Marlenę Kaczmarczyk z provivo.
Podziel się: