chętnie odkupię kojec dla dziecka kontakt : magda242@interia.pl
reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Magda242 mam kojec, prawie nie używany, stoi u moich teściów, dzieci może ze dwa razy w nim były... :-)
Jak tylko go przywiozę to zrobię zdjęcie i wrzucę tutaj :-)
Madzieńka śliczne te butki... ja bym odkupiła ale szczerze to mam te niebieskie po Julku na Nelinkę i nie wiem czy kolejne bedą mi potrzebne patrząc na to że raczej nigdzie nie pojedziemy tego lata :-(
Jak tylko go przywiozę to zrobię zdjęcie i wrzucę tutaj :-)
Madzieńka śliczne te butki... ja bym odkupiła ale szczerze to mam te niebieskie po Julku na Nelinkę i nie wiem czy kolejne bedą mi potrzebne patrząc na to że raczej nigdzie nie pojedziemy tego lata :-(
Madzia te butki aktualne ?? bo teraz kupiłam Gabi buty na wiosnę w rozmiarze 23 to może i te byłyby dobre ??
Napisałam PW
Mam do sprzedania super buciki na basen, plażę....kupiłam niestety za małe
Nowe!!!z metką
Buciki są firmy Aqua Speed rozm. 23(14,5cm), buciki są różowe...cena 20zł
nieaktualne!!!!!
mama kubulki
Fanka BB :)
czesc babeczki
moze ktoraś z Was ma do sprzedania krzeselko do karmienia??????????? chetnie odkupię
edit: i spacerówka by sie przydała i huśtawka i rowerek
moze ktoraś z Was ma do sprzedania krzeselko do karmienia??????????? chetnie odkupię
edit: i spacerówka by sie przydała i huśtawka i rowerek
Ostatnia edycja:
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kupię buciki chłopięce na zimę na 2 latka.- rozmiar 25
Kupię kombinezon chłopięcy na zimę dla 2 latka, dwu częściowy
Kupię kombinezon chłopięcy na zimę dla 2 latka, dwu częściowy
reklama
Witam,
Szyję na zamówienie Przenośne krzesełka do karmienia, to taka nakładka na krzesło. Bardzo fajna sprawa przydatne w restauracjach, na imprezach okolicznościowych czy na obiedzie u teściowej. Mieści się w torebce. Przeznaczone dla dzieci od 8 do 30 miesiąca życia. Kolor i materiał same możecie wybrać. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na priv. Polecam!!!
Szyję na zamówienie Przenośne krzesełka do karmienia, to taka nakładka na krzesło. Bardzo fajna sprawa przydatne w restauracjach, na imprezach okolicznościowych czy na obiedzie u teściowej. Mieści się w torebce. Przeznaczone dla dzieci od 8 do 30 miesiąca życia. Kolor i materiał same możecie wybrać. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na priv. Polecam!!!