reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łożysko brzeznie przodujące a heparyna

Andzia88

Zaangażowana w BB
Cześć,
Jestem teraz w 23 TC ,już w 19 TC stwierdzono łożysko brzeznie przodujące. Do tego czasu sytuacja nie zmieniła się. Biorę heparynę i acard ze względu na poronienia. To moja 5.ciaza,mam już dwoch synów. Czy któraś z Was miała takie łożysko i przyjmowała heparynę?WsEdzie czytam,ze nie powinno się,ale przecież bez tego nie donoszę ciąży...płakać mi się chcę...

reklama
Cześć,
Jestem teraz w 23 TC ,już w 19 TC stwierdzono łożysko brzeznie przodujące. Do tego czasu sytuacja nie zmieniła się. Biorę heparynę i acard ze względu na poronienia. To moja 5.ciaza,mam już dwoch synów. Czy któraś z Was miała takie łożysko i przyjmowała heparynę?WsEdzie czytam,ze nie powinno się,ale przecież bez tego nie donoszę ciąży...płakać mi się chcę...
Ja miałam bardzo nisko osadzone 18mm i cały czas na heparynie. Na końcówce ciąży uniosło się, nie jakoś spektakularnie ale mogłam rodzic naturalnie.

Cześć,
Miałam tak zdiagnozowane łożysko w 20 tyg od początku do końca ciąży brałam heparyne. Łożysko podniosło się nieco w okolicach 30 tyg, generalnie uniolso się na tyle, że poród naturalny nie był zakazany. Ciąża do końca bez większych problemów

Do góry