reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżeczko

Kurcze dziewczyny jestem w szoku że się z Woodies tak porobiło. Ja mam łóżeczko nowe, minilozeczko i przewijak używane z Woodies i wszystko w świetnym stanie. Łóżeczko jak przyjechało to w super stanie, mąż błyskawicznie złożył, jeśli śmierdziało to max kilka dni, takim nowym meblem, wiadomo. Kupowałam w listopadzie 2021
@Kocka @szarcia ja właśnie tak zrobiłam, ze względów ekonomicznych. Musieliśmy z mężem kupić aż 3 łóżeczka: główne do pokoju małej, jakąś dostawke do naszej sypialni oraz łóżeczko do pokoju u moich rodziców w którym nocujemy kiedy ich odwiedzamy. I tylko to łóżeczko do pokoju małej kupiliśmy nowe reszta używana. I przewijak używany Również polecam takie rozwiązanie 🙂

reklama
Mieliśmy łóżeczko firmy drewex. Zero zapachu i bardzo dobra jakość. Przetrwało dwoje dzieci i jeszcze poszło do znajomych.

Wszystkie zakupy związane z naszym dzieckiem to swego rodzaju inwestycja długoterminowa. W dzisiejszych czasach nie ma sensu szukać wymówek ponieważ wybór produktów jest ogromny. Wystarczy zajrzeć na typowy portal ogłoszeniowy czy sklep internetowy. Jeżeli łóżeczko jest w dobrym stanie to przecież możemy wybrać model używany. Najważniejsze by spełniał wszystkie normy bezpieczeństwa. W kwestii samych ozdób możemy wybrać girlanda - Link do: Rękodzieło: Produkty ręcznie robione - Sklep Online Artyferia jako jeden z popularniejszych produktów. Ręcznie robiona z pewnością będzie idealnym dopełnieniem wnętrza.

Ostatnia edycja:
Do góry