reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżeczko

W takim razie na jakie firmy polecacie zwrócić uwagę przy wyborze łóżeczka?

@Kaacha1987 a co to dokładnie za model? ☺️
Ja kupiłam używane łóżeczko i gorąco polecam takie rozwiązanie. Łóżeczka w większości w stanie idealnym. Nie śmierdzą farbami, bo już swoje odstaly. Rozwiązanie tanie i ekologiczne. Wystarczy umyć łóżeczko i kupić nowy materac i gotowe :)

reklama
My też mamy z Woodies i o ile nie śmierdziało farbą o tyle reklamować też musiałam. Drugi raz w życiu bym go nie kupiła, nie rozumiem ani trochę zachwytu ta firmą i nie wiem skąd te dobre opinie. My mieliśmy do wymiany spód łóżeczka i bok przewijaka - firma taka ogarnięta, że kazała zapakować te 2 elementy i kurier miał wziąć je jak nam przywiezie nowe części, od listopada 2021 części zepsute nie zostały zabrane. A te barierki z dziurkami po gwoździach to niby jakiś super innowacyjny patent, szkoda tylko, że barierki wyglądają bardzo słabo. Ale pani przy reklamacji powiedziała, żeby je dać od strony ściany i nie będzie przecież tego widać 🤣 Drugi raz bym w życiu nie kupiła i nikomu nie poleciła. To nasze łóżeczko 😉
Zobacz załącznik 1429759
Ja mam to łóżeczko i jestem zadowolona. Mała już ma 2 latka i jeszcze w nim śpi. Dziurki tez mamy ale wlanie zamontowaliśmy je tak ze jedna strona jest do łóżeczka a druga do ściany i nie widać. Nic nie musiałam reklamować nic nie śmierdziało a dostałam świeże bo czekałam aż wyprodukują. Wiec ja polecam

A ja kupiłam za niecałe 400 zł zwyczajne łóżeczko częściowo z drewna, częściowo z płyty i przyszło w stanie idealnym, nie śmierdziało i po roku używania nic się z nim nie dzieje 🤷‍♀️

Ja mam to łóżeczko i jestem zadowolona. Mała już ma 2 latka i jeszcze w nim śpi. Dziurki tez mamy ale wlanie zamontowaliśmy je tak ze jedna strona jest do łóżeczka a druga do ściany i nie widać. Nic nie musiałam reklamować nic nie śmierdziało a dostałam świeże bo czekałam aż wyprodukują. Wiec ja polecam
Może dawniej zanim weszli na rynek na dobre się starali, ja kupowałam w listopadzie zeszłego roku i nie polecam nikomu.

Może być kwestia indywidualnej wrażliwości - mnie bardzo śmierdzą nowe meble, mojemu tacie też a reszcie rodziny nie.

Może dawniej zanim weszli na rynek na dobre się starali, ja kupowałam w listopadzie zeszłego roku i nie polecam nikomu.
Ja kupowałam Chyba w czerwcu 2020. Mała jest z lipca i pamietam ze musiałam czekać bo nie było dostępne dlatego wiem ze miałam świeże. Dla przykładu, kupiliśmy drugiej małej z Allegro zwykle za 300/400 (bo dostanie to po starszej wiec je będzie dłużej używać i bez sensu było inwestować) jak starsza ruszy jej łóżeczkiem to buja się jakby było kołyska a trzeszczy ze wystarczy ze malutka nóżkami kopnie i już słychać głośno. Wiec tym bardziej nie żałuje woodies, ono jest ciche i stoi twardo nieruchome

Mam z Ikei i nie śmierdziało. Może z 2-3 dni tak delikatnie ale nie powiedziałabym, że to jakiś uciążliwy zapach. Zamawiałam przez internet, przyszło chyba po 3 dniach, łatwe do złożenia. Ja w ogóle lubię meble z Ikei.
My korzystamy już przy 2 dziecku z łóżeczka z Ikei jest proste, trwałe i funkcjonalne. Nie smierdzialo

reklama
Ja kupilam łóżeczko bellamy good night i nic nie śmierdziało, wszystko solidnie zrobione i jest piękne;) A jest na tyle duże, że spokojnie potem z sypialni pójdzie do pokoiku jak maluszek juz podrośnie. Polecam wszystkim

Do góry