reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżeczko ?? Tradycyjne czy turystyczne

Z obserwacji i własnych doświadczeń wynika, że coraz częściej solidnie wykonane łóżka turystyczne zastępują te drewniane. Zaletą jest tych pierwszych jest ich mobilność, możliwość zabrania na wyjazd. Ja swego czasu miałam 2 łózka turystyczne. Jedno na stałe w domu, które chyba tylko raz zabrałam na wyjazd i stwierdziłam, że trochę za bardzo jest gramotne i ciężkie. Drugie, całkiem malutkie, prezent od siosty która mieszka zagranicą, ale widziałam je także w polskich sklepach internetowych, np. Koo-di - Łóżeczko turystyczne Lemon Lime KD111/34

reklama
ja mam i jedno i drugie i jak dla mnie to wole drewniane,turystyczne jest dla mnie za miekkie.Mimo ze mam materac,to pod ciezarem 16 kilo robi sie "ŁÓdeczka" i moze byc niewygonie.

ja kupiłam drewniane firmy KLUPŚ bardzo fajne polecam:) + turystyczne jako, że będę miała małego bobaska dopiero zależało mi, żeby kupić z dodatkowym poziomem i znalazłam akurat firmy Milly Mally: Ł

A co myślicie o Caretero Grande?
Znacie jeszcze jakieś inne łóżeczka turystyczne z płozami, wibracją, przewijakiem i dwustopniowym montażem materaca o w miarę przystępnej cenie?
U mnie łóżeczko tradycyjne odpada, bo mój pies (owczarek szkocki) z pewnością wpychałby pysk między szczebelki, żeby polizać te małe, pachnące coś:-)

dla nas drewniane było do ok 8 mca, bo później mała już tak się wierciła i wariowała że wciąż miała obitą wargę, gdzieś się uderzała, nóżki i rączki przez sen wkładała. Kupiliśmy turystyczne Capella firmy Arti i jesteśmy bardzo zadowoleni. Julka spała w nim przeszło 2 lata. To był strzał w 10, zero obijania się, mogła w nim skakać, materac przełożyliśmy z drewnianego, teraz czeka wyprane na drugie dziecko. Łatwo się składa i rozkłada, łatwo pierze, zajmuje bardzo mało miejsca po złożeniu, co najważniejsze dziecko w nim jest zachwycone :-)

Ja z piwnicy wygrzebie tradycyjne łóżeczko którego używała moja pierwsza córka prawie 16 lat temu :)
Nie jestem przekonana co do łóżeczek turystycznych, aczkolwiek moja koleżanka używa Phil&Teds Traveler na co dzień, więc chyba można

reklama
Do góry