reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

łózeczko bez szczebelek -kiedy?

Witam Wszystkie Mamuski!!!!
Mój Synek Spi Na Tapczaniku Tzn"kubus" Od 1,5 Roku
Choc Wiele Razy Spadł:-d Czuje Sie W Nim Swietnie I Jest Z Niego Zadowolony :-) Chociaz Koło łózka Ma Połozone Boczne Poduszki Od Tapczanika!!!zeby Sie Mu Krzywda Nie Stała!!!!!!

reklama
Mój maluch śpi bardzo niespokojnie. Jakiś czas temu zamieniliśmy mu łóżeczko ze szczebelkami na łóżeczko turystyczne, w którym jest bezpieczniejszy, nie zaczepia rączkami ani nóżkami między szczebelki oraz co najważniejsze nie uderza się (potrafi wstać we śnie i chodzić, lub wstać na nóżki i położyć się w innym miejscu). Do turystycznego włożyliśmy materac z normalnego łóżka. Łóżeczko turystyczne jest tak skonstruowane, że dziecko ma kontakt tylko z materiałem, a cała konstrukcja jest na zewnątrz. Biorąc pod uwagę, że Maks potrafi wstać i chodzić we śnie, na razie nie myślę o przenoszeniu go do "dorosłego" łóżeczka.

Do góry