reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lokal na chrzciny w Częstochowie.

Karolina&Zosia

Fanka BB :)
Hej dziewczyny, tak jak w temacie. Bardzo proszę mamuśki z Częstochowy o podsunięcie jakiegoś miejsca na urządzenie chrzcin. W 2018 robiliśmy chrzciny córki w Maladze na Promenadzie i było bardzo fajnie, tylko ostatnio natknęłam sie na ogłoszenie o wystawieniu lokalu na sprzedaż i nie wiem czy jeszcze działają. W każdym razie będę bardzo wdzięczna, za Wasze propozycje.

reklama
Hej dziewczyny, tak jak w temacie. Bardzo proszę mamuśki z Częstochowy o podsunięcie jakiegoś miejsca na urządzenie chrzcin. W 2018 robiliśmy chrzciny córki w Maladze na Promenadzie i było bardzo fajnie, tylko ostatnio natknęłam sie na ogłoszenie o wystawieniu lokalu na sprzedaż i nie wiem czy jeszcze działają. W każdym razie będę bardzo wdzięczna, za Wasze propozycje
Z tego co wiem to Malaga caly czas dziala. Bykam tam ok 3 tygodnie temu na stypie. Rozmawialam z wlascicielką , tez o chrzcinach i nic nie mowila ze mają plany zamknąć

Z tego co wiem to Malaga caly czas dziala. Bylam tam ok 3 tygodnie temu na stypie. Rozmawialam z wlascicielką tez o chrzcinach i nic nie mowila ze mają plany zamknąć.

No to super informacja:) bardzo dziękuję. Byliśmy bardzo zadowoleni z chrzcin córki. Czyli mogę wnioskować, że byłaś zadowolona z jedzenia i organizacji teraz?

No to super informacja:) bardzo dziękuję. Byliśmy bardzo zadowoleni z chrzcin córki. Czyli mogę wnioskować, że byłaś zadowolona z jedzenia i organizacji teraz?
Bylam. Takie domowe jedzenie, smaczne, nikomu nie braklo :) Dlatego właśnie zaczelam sie zastanawiac nad zrobieniem tam chrzcin.

Załatwiliśmy w sobotę:) od 2018 roki właściciele Ci sami więc się ponownie zdecydowalismy:) Bardzo Ci dziękuję, za to, że się odezwałaś. Na marginesie, mają pyszny i śliczny tort, a to śledzie są wspominane przez rodzinę do tej pory:)

Załatwiliśmy w sobotę:) od 2018 roki właściciele Ci sami więc się ponownie zdecydowalismy:) Bardzo Ci dziękuję, za to, że się odezwałaś. Na marginesie, mają pyszny i śliczny tort, a to śledzie są wspominane przez rodzinę do tej pory:)
Sledzi akurat nie jadłam :) Robią tez torty? To nawet nie wiedzialam. Pewnie tez niedlugo bede tam jechac, chcemy w kwietniu chrzcic. A moge zapytac ile od osoby placisz?

No tort mają pyszny:) od osoby wychodzi coś w okolicach 150zł i można sobie mieszać dania z 4 różnych menu. My mamy klepnięte na 24 kwietnia I nie wiem, czy to nie był jedyny wolny termin, ale może być tak, że się spotkamy:) Jak córka miała chrzciny, to obok również była impreza:)

reklama
reklama
Do góry