PlutoU mnie dupa…
reklama
Kochana tak mi przykroja jestem po diagnostyce i operacji, to moje 4 poronienie i zarazem ostatnie
Kochana wiem co czujesz… współczuje Ci bardzoU mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
Coffe18
Fanka BB :)
Ehhhh trudno cokolwiek napisać w takim momencie …U mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
Bardzo , bardzo mi przykro
wiolaho
Miłego i dobrego Dnia
Od 4 praktycznie nie śpię...
Co to będzie jak jeszcze szybciej będzie widno
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty,ja dziś ostatni raz beta.. zejdę na zawał do czwartku,dobrze że wizytę mam wcześnie rano.
Od 4 praktycznie nie śpię...
Co to będzie jak jeszcze szybciej będzie widno
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty,ja dziś ostatni raz beta.. zejdę na zawał do czwartku,dobrze że wizytę mam wcześnie rano.
OlaFasola1234
bardzo mi przykro MagdaU mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
Mocno Cię tule
Kylyyy1408
Straszny dzień dzisiaj, tyle niedobrego
Bardzo mi przykro, chyba żadne słowa tu nie pomogą... Trzymaj się
Kochana tak strasznie mi przykro bardzo Cię przytulam pamiętaj, ze gdyby co to jesteśmy tu i możesz na nas liczyć…U mnie też pojechałam znów na szpital, i akurat był mój ginekolog, od razu mnie wziął na oddział. Zrobił USG i nie ma nic dał mi globulki żeby się oczyścić, a jak nie oczyszcze się, to jutro zabieg.
Kimiko
Moderator
hej, ze tak się wtrącę, faktycznie wizyty na NHS zaczynaja się od wizyty położnej około 10 tygodnia - wywiad badanie krwi, mocz… itd. Później scan 12tc. Ale zależy co potrzebujesz sprawdzić. Bo są prywatne scany już od 6tc, można tez znaleźć polską klinikę gdzie znajdziesz ginekologa… zależy w jakim regionie mieszkasz, ale wszędzie się coś znajdzie.Byłam tez w przychodni (mieszkam w UK) recepcjonistka powiedziała ze najbliższa wizyta do mojego doktorka to koniec maja powiedziałam ze nie mogę tyle czekać bo jestem w ciąży i pokierowała mnie na stronie szpitala i teraz muszę czekać na wizytę (czas oczekiwania do 11 tygodni )
Na fb jest tez grupa „Rodzę w UK” i można się zawsze poradzić jak reagować w danej sytuacji.
Powodzenia
reklama
Coffe18
Właśnie dzwoniłam zarejestrować się na NFZ … i położna wyskoczyła mi z najszybszym terminem za 1,5 miesiąca
Jak się przedstawiłam - a niestety znają mnie na oddziale wszyscy (operacje , zabiegi , poronienia ) tak znalazł się termin na 20 kwietnia ale że mam porozmawiać jeszcze z lekarka i ona zadecyduje czy mam przyjść wcześniej .
Tak wiec Zadzwoniłam do pokoju lekarzy (akurat moja gin kończyła dyżur ) i dr kazała się wstawić już 28 marca zrobi mi usg na dyżurze i pokieruje co dalej .
Zawsze chodziłam do niej prywatnie ale kurczę człowiek buli na te składki zdrowotne to pasuje trochę z tego za życia skorzystać ….
Dobrego dnia dziewczęta …
Niech ta zła passa się skończy
Za wszystkie wizyty , badania mocne kciuki
Jak się przedstawiłam - a niestety znają mnie na oddziale wszyscy (operacje , zabiegi , poronienia ) tak znalazł się termin na 20 kwietnia ale że mam porozmawiać jeszcze z lekarka i ona zadecyduje czy mam przyjść wcześniej .
Tak wiec Zadzwoniłam do pokoju lekarzy (akurat moja gin kończyła dyżur ) i dr kazała się wstawić już 28 marca zrobi mi usg na dyżurze i pokieruje co dalej .
Zawsze chodziłam do niej prywatnie ale kurczę człowiek buli na te składki zdrowotne to pasuje trochę z tego za życia skorzystać ….
Dobrego dnia dziewczęta …
Niech ta zła passa się skończy
Za wszystkie wizyty , badania mocne kciuki
Podziel się: